2777
2789
عنوان

بنظرتون بستنی فروش عاشقم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 72 پست
نبابا نمیگم محاله

واسه چی؟!

اینکه هی بری اونجا به بهونه مختلف که زشت تره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما اون کاربره نیستین که همیشه تاپیک می‌زنه تا حالا جراح میلیاردر دیدین ؟تخصصش چی بوده ؟

یا خوشکلترین و نازترین دختری که دیدین توصیف کنید ؟

یا برادرم ضدزن هست می‌گه زنها فلان و چنانن ؟

بنظر من چندتا کاربری داری درسته ؟

چرا زشته🥲خب بستنی میخرم

چون قشنگ نیست 

همه متوجه میشن اونجا از کسی خوشت اومده که هی میری 

پس راحت برو بگو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واسه چی؟!اینکه هی بری اونجا به بهونه مختلف که زشت تره

عاقا لطفا دخترارو شیر نکنید برن به پسرا پیشنهاد بدن پسرا جنبه ندارن از دخترای دست نیافتنی خوششون میاد.گیریم رفتو گفت اول که احتمالش بالاس بگه نه تجربه ثابت کرده و در خوش بینانه ترین حالت میاد چند صباحی باهاش فقط دوست میشه سو استفادشو میکنه بعدم کلی طعنه میزنه بهش و کات.هیچوقت نمیگیرش.ولی اگه چند وقتی یبار بره احتمالش بالاس خود پسره بیاد جلو