2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام بااینکه شوهرم کتکم میزنه دلم میخواد برم پیشش...!

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 64 پست
ی پدر داره ماه عالی اقاا و باابرو خونوادش خیلی باابرو ان دائم سرکوفت میزنه تو الی و بلی بابات سگ صفت ...

اگر عالی هستند و به پدرش رفته ، باید رفتارش درست باشه ، نه اینکه حرف زشت بزنه.

ی پدر داره ماه عالی اقاا و باابرو خونوادش خیلی باابرو ان دائم سرکوفت میزنه تو الی و بلی بابات سگ صفت ...

وای چقدر بد دهنه

اگه خانوادش خوبن پس پسرشون چرااینجوریه؟

بگو خانوادمو دیدی چراپس بامن ازدواج کردی؟بگو مگه من انتخاب کردم خانوادم اینجورباشن یامن میتونم تغییربدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خیلی بهش وابسته ای هیچوقت نزار شوهرت مسائل شخصی کینه و کدورت بین شما و خانوادتو بفهمه 

بابام هر وقت حالش بد میشه زنگ میزنه شوهرم گله من و مادرمو میکنه و فحش ناموسمون میده  چیزی نیس ک من پنهان کنم

باورت میشه معتبر ترین‌مدرک ایرانو دارم میگیرم اون خیلی تحصیلاتش کمتره در واقع چون تو خوکدونی بزرگ شد ...

خب پس معلومه به مدرکت حسودی میکنه و میخواد بگه از تو بالاتره. یا خانوادشو میزنه تو سرت یا هر چیزی که گیرش بیاد.

مردها اغلبشون چشم دیدن هیچ چیز بهتر در زنشون رو ندارند.

مجبورم پول ندارم گذران کنم دانشجوام بابامم‌انداختتم بیرون ... کجا برم فعلا...

هیچکی اولش پول نداره همه میرن کار میکنن کار ساده زیاد هست 

جا خوابم میتونی بری پانسیون و خوابگاه شهرا بزرگ زیاده

خیلی تنهام‌بابام‌مجرد بودم هر وقت از هرجایی ناراحت بود مینداختم‌پشت در خونه! یه بارم‌جلو شوهرم جفتمو ...

ببخشید عزیزم ولی شوهرت خیلی بی شخصیته که همچین حرفی زده

بجای اینکه باخودش بگه اینکه از بابا خیری ندید من براش خوب باشم لااقل.محبت کنم بهش و...

فکرنکنم شوهرت باپدرت فرقی داشته باشه فقط در ظاهری دیگست

بابام هر وقت حالش بد میشه زنگ میزنه شوهرم گله من و مادرمو میکنه و فحش ناموسمون میده  چیزی نیس ک ...

شما تنها نیستی خدا رو داری .توکلت بخدا.اویزون شوهرتم نباش الان پیشش نرو کتکت زده نرو وگرنه به این اخلاق و رفتارش عادت میکنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وای چقدر بد دهنه اگه خانوادش خوبن پس پسرشون چرااینجوریه؟ بگو خانوادمو دیدی چراپس بامن ازدواج کردی؟ ...

اوایل که میخواست مجبورم به ازدواج کنه میگفت تو جواهری و تو رو چه به این خانواده ولی بعد ها خار و ذلیلم کرد اگه بابام خوب بود و باابرو من نصیب این حیوان و این غربت نمیشدم بابام منو دور انداخت مامانمم از دستش سرطان سینه گرفت

اوایل که میخواست مجبورم به ازدواج کنه میگفت تو جواهری و تو رو چه به این خانواده ولی بعد ها خار و ذلی ...

الهی😔😔😔

شوهرتم مثل بابات قدر تورو نمیدونه.

خودت برای خودت ارزش قائل باش اگه میتونی برو مشاوره تا بهترین تصمیم رو واسه ادامه زندگیت بگیری،تالااقل خدای نکرده سرنوشتت مثل مادرت نشه

خیلی ها همین مشکل رو دارن. شوهر حسود. 

اولش خوشحالن همچین زنی گرفتن که برفرض تو سختی بزرگ شده ولی داره درسش رو میخونه یا فلان و فلان رو داره یا مدیر فلان جا هست و  ... اما بعدش تحملش رو ندارن ، چون احساس بی عرضگی می کنند.

من هم دور و برم دیدم. هر روز می شنید به زنش میگن مهندس ، شب قاطی میکرد.

الهی😔😔😔 شوهرتم مثل بابات قدر تورو نمیدونه. خودت برای خودت ارزش قائل باش اگه میتونی برو مشاوره ت ...

باورت میشه ممکنه الان برم تو بغلش دوشب پیش منو زد  بعد با گوشی بازی کرد بعد خوابش برد من تا نصف شب زجه میزدم مامانمو صدا میکردم ولی اون ۷ پادشاهو خواب میدید ولی ممکنه الان برم توبغلش

لابد خودش خیلی با اصالت و ریشه س که اینجوری باهات رفتار میکنه!😑😐اینجوری نباش که ضعف نشون بدی و اویزونش بشی .  مهرطلب نباش خودتو نیازمند و وابسته نشون نده که فکر کنه هرجوری میتونه باهات رفتار کنه.