2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام بااینکه شوهرم کتکم میزنه دلم میخواد برم پیشش...!

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 64 پست

خدا به دلت صبر بده😔💔🍃

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خیلی بهش وابسته ای هیچوقت نزار شوهرت مسائل شخصی کینه و کدورت بین شما و خانوادتو بفهمه 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چرا همه چیو میدونست پذیرفته بود :)

وقتی میدونست همون موقع ول میکرد میرفت چرا گرفتت 

الان حق نداره بزنه تو سرت 

یکم فاصله بده خیلی سخته ها ولی اینجوری نباش بهت توهین کنه باز بری پیشش اینجوری چندسال دیگه بدترین کارا کنه مطمعن تو میری طرفش 

قهر نکن آشپزی کن رابطه داشته باش ولی طرفشم نرو پیش قدم نشو

منم مثل شما البته کتک نمیزنه ولی گاهی توهین میکنه و من بشدت وابسته هستم و میرم ب شوخی پیشش میگم زود باش عذر خواهی کن یا پیامش میدم دارم میرم برم ؟؟ ولی کاش یکم غد بودم ک نیستم

خیلی بده که خانوادتو به روت میاره و تحقیرت میکنه بهش بگو چرا باید محبت رو ازت گدایی کنم الان مثلا ...

ی پدر داره ماه عالی اقاا و باابرو خونوادش خیلی باابرو ان دائم سرکوفت میزنه تو الی و بلی بابات سگ صفته و تو بی ریشه ای

بهش وابسته ای. بایدیادبگیری بدون دیگران هم میتونی شادباشی خودت حال خودتوخوب کنی.

خیلی تنهام‌بابام‌مجرد بودم هر وقت از هرجایی ناراحت بود مینداختم‌پشت در خونه! یه بارم‌جلو شوهرم جفتمونو بیرون کرد شوهرم میگه باید عین بابات باهات رفتار‌کنم تو خانواده نداری

چرا نمیری سره کار مستقل شی برا خودت زندگی کنی اگه لازم شد طلاق بگیری

باورت میشه معتبر ترین‌مدرک ایرانو دارم میگیرم اون خیلی تحصیلاتش کمتره در واقع چون تو خوکدونی بزرگ شدم مجبور به ازدواج شدم...