2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم حاجت بگیرم بی برو برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 50 پست
عزیزم من چهار ساله با عشقم بودم بعد چند سال مشکلاتمون کنار رفت اومدن خواستگاریم مرحله اولش خوب بود ا ...

حدیث کسا نذر کن گلم 

نادعلی هم خیلی خوبه

من دارم میرم حرم واست دعا میکنم انشالله ک درست بشه کارت 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایت الکرسی چجوری بخونیم؟ من یه حاجت فوری دارم 

ختم آیه الکرسی بطریقه ده وقف

سلام به همه دوستان عزیزم.این ختم برای حاجات  و  همچنین احضار شخص و دفع شر می باشد.و فوق العاده مجرب است

اگر برای حاجات و دفع شر میخوانید باید تا چهل روز باشد

اگر برای احضار شخص میخوانید تا هفت روز باشد

از کتاب آیت الکرسی طلسم عظیم القدر حاج نصر بروجردی در کتب معتبره از کتابهای علما شیعه به نظر رسیده که در این آیه شریفه ده وقف است

که هر کسی در وقت خواندن آن ده وقف را بجا بیاورد و سپس دعا کند دعای او مستجاب است

و قاعده به این نحو است. ابتدا از انگشت کوچک دست راست شروع کرده و بهر وقف یک انگشت را گره کند و به انگشت ابهام دست چپ ختم کنید

اگر برای حاجات و احضار میخوانید بین دو عین { یَشْفَعُ (ذکر حاجت یا نیت احضار نام شخص ) عِنْدَهُ } هر حاجت خیری که بخواهد از خداوند متعال طلب کند

و اگر برای دفع شر میخوانید در میان دو میم { یَعْلَمُ (ذکر حاجت دفع شر) مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ } آنچه که در مقوله دفع شر باشد طلب کند

و چون ده وقف تمام شود سه مرتبه سوره الم نشرح و سه مرتبه سوره قل هو الله احد را خوانده و سه بار صلوات بفرستید

سر به سوی آسمان کرده و ده بار سوره حمد را بخوانید به این روش که بعد از اتمام هر حمد یک انگشت گره کرده را بگشائید ابتدا از انگشت ابهام دست چپ شروع کرده و به انگشت کوچک دست راست که ابتدای گره کردن او بوده است (عکس گره کردن انگشتان باید عمل کنید ) بعد از فتح تمام انگشتان به آسمان نظر کرده و بدمید و حاجت خود را از خالق خود طلب کنید به اجابت نزدیک است ( انشالله )

در بعضی از کتابها طریقه عمل را چهل روز ذکر کرده اند و به جهت قضاء حاجات تخلف ندارد و مواضع ده وقف از این قرار است

۱ – اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُو

۲-الْحَیُّ الْقَیُّومُ

۳ – لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ

۴ – لَّهُ مَا فِی السَّمَوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ

۵ – مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ

۶ – یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ

۷ – وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء

۸ – وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَوَاتِ وَالأَرْضَ

۹ – وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا

۱۰ – وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

ذکات این عمل:

مبلغ به اندازه چهار قرص نان وجه نقد بیرون ذکات کنید

تا سه روز روزی دو رکعت نماز حاجات بخونید و ۱۴ صلوات بفرستید

ضمیمه:

اسامی انگشتان دست:

۱ – انگشت شست یا ابهام

۲- انگشت – اشاره – شهادت – دشنام-  سبابه(( درزمان جاهلیت هنگام دشنام به کسی  با این انگشت به او اشاره می کردند ازاین جهت سبابه نامیده شد))

۳- انگشت وسطی : مونث اوسط – میانه – انگشت میان بنصر وسبابه

۴- انگشت بنصر : بین وسطی وکوچک – انگشت چهارم از طرف شست

۵- انگشت خنصر:انگشت کوچک دست انسان – انگشت کهین

ببخشید پست قبلی نوشته هاش اشتباهی تایپ شدن تازه متوجه شدم. حلال کن لطفاً 

ممنون ولی اون قسمت گره کردن انگشتارو نفهمیدم😅

منظورش اینه هر انگشت رو بیاریم پایین که جمع بشه؟

شما خودتون این ختم رو انجام دادین حاجت گرفتین؟

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰

عزیزم تو اخرین تاپیکت اومدم بنویسم قفل بود. اینجا می نویسم برات: ۴۵تا ۵۰روز خوندن سوره بقره برا باطل کردن قوی ترین طلسم و سحر کاربردیه. ولی اگه خواستی اینکارو کنی، نباید وسطش خسته شیو ول کنی. چون اگه اینکارو کنی بدتر بهت حمله می کنند. باید ۴۵روزو تمام کنی تا هرچی طلسم هست ان شاءالله باطل شه برات. مثلا تو ۲۰روز نگو خسته شدم، باید ۴۵روزو کامل کنی 

مکانشم، تو خونتون بخون

عزیزم تو اخرین تاپیکت اومدم بنویسم قفل بود. اینجا می نویسم برات: ۴۵تا ۵۰روز خوندن سوره بقره برا باطل ...

ممنونم ولی من قراره ک برم خوایگاه و خونمون نیستم از مهر ببعد الانم شروع کنم دیره تا چهل روز 😞خیلی میتزسم خیلی چون ب سختی ب عشقم رسیدم اینقدر همین زنعموم سنگ جلو پامون انداخت خدا ادم های حسود و خودخواه رو نابود کنه من هیچ بدی بش نکردم بدی بهم کرده ابرومو برده بارها ،بارها پشت سرم حرف زدع بارها خواستگارامو رد کرده خدا چرا نمیبینه این ادمای بد رو 😞

دعا رو دقیق نمدونم تو گوگل سرچ کن ولی ایت الکرسی ب شدت قویه خیلی ازش نتیجه دیدم...

اما ب قانون جذبم اعتقاد دارم نمدونم دقیقشو ولی من میشینم تمرکز میکنم و فک میکنم اون چیزی ک میخام اتفاق اوفتاده و الان دارمش و حسوحال اون لحظع رو میگیرم و خداروشکر میکنم بابت داشتنش🙂خیلی خوبه حداقل برای ارامشت