2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم حاجت بگیرم بی برو برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوشن کبیر عزیزم. هزار بار خدا رو با تمام اسماش صدا میزنه و قسم میده. 

حاجت سخت گرفتین؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
چله خیلی دیره 

اولی شرط برآورده شدن حاجات صبر زوری که نیست شاید به صلاحت نیست یا اصلا تو سرنوشتت نبود بعدش استغفرالله زیاد بگی هم روز هم شب جزو کسایی که دل میشکنن نباشی نه بازبان نه با عمل این یکی خیلی مهمه چون ممکن طرف که رنجیده تو تنهایی پیش خدا بد شکایت کنه در کل حدیث کسا خوبه

سوره تکویر برای چشم زخم و سحر سه بار شب سه بار روز با صدای بلند 
ایت الکرسی چجوری بخونیم؟ من یه حاجت فوری دارم 

ایه ی اول ایه الکرسی رو تا عنده بخون صلوات بفرست وحاجتت رو بگو ودوباره صلوات بفرست وادامه ی ایه رو بخون 

ان شاالل ه حاجت روا بشید 

عزیزم اگه قرار بود با خوندن دعا همه ب ارزوشون برسن ک نمیشد اکثرا ادعیه اگه با خلوص نیت خونده بشه و خ ...

عزیزم من چهار ساله با عشقم بودم بعد چند سال مشکلاتمون کنار رفت اومدن خواستگاریم مرحله اولش خوب بود الان خونوادم میخوان ازش تحقیق کنن میتزسم با وجود اینکه خانواده بسیار خوبین چ دعایی کنم ک خونوادم مخالفت نکنن بهونه ای دسشون نیاد و همه چی درست پیش بره😔

اولی شرط برآورده شدن حاجات صبر زوری که نیست شاید به صلاحت نیست یا اصلا تو سرنوشتت نبود بعدش استغفرال ...

والا تا دلت بخواد دلم شکوندن ولی دل نشکستم ... تو رو خدا برام دعا کنید میخوام ازدواج کنم نمیذارن تا نزدیکش میرم اما نمیشه الانم عشقم بعد چهار سال مشکلاتمون حل شد اومدن خواستگاریم اون ی شهر دیگس استان همجوارمونه خونوادم سخت گیرن مرحله تحقیقیم دعا کن درست شه تحقیق انجام شه من سر بلند شم 😔

عزیزم اگه قرار بود با خوندن دعا همه ب ارزوشون برسن ک نمیشد اکثرا ادعیه اگه با خلوص نیت خونده بشه و خ ...

من برا صلاحشه دعا میکنمـ کمکم کنه اگر به سختی قراره انجام بشه اسون بشه گاهی ب صلاحته ولی سختی راهش زیاده با دعا اسون میشه 

خیییلی سخت ختم قران هم کردم نادعلی کبیر هم خوندم خیلی روزه می‌گرفتم 

خوشبحالتون🌹

خدارو شکر 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹