اولی شرط برآورده شدن حاجات صبر زوری که نیست شاید به صلاحت نیست یا اصلا تو سرنوشتت نبود بعدش استغفرالله زیاد بگی هم روز هم شب جزو کسایی که دل میشکنن نباشی نه بازبان نه با عمل این یکی خیلی مهمه چون ممکن طرف که رنجیده تو تنهایی پیش خدا بد شکایت کنه در کل حدیث کسا خوبه
سوره تکویر برای چشم زخم و سحر سه بار شب سه بار روز با صدای بلند
عزیزم اگه قرار بود با خوندن دعا همه ب ارزوشون برسن ک نمیشد اکثرا ادعیه اگه با خلوص نیت خونده بشه و خ ...
عزیزم من چهار ساله با عشقم بودم بعد چند سال مشکلاتمون کنار رفت اومدن خواستگاریم مرحله اولش خوب بود الان خونوادم میخوان ازش تحقیق کنن میتزسم با وجود اینکه خانواده بسیار خوبین چ دعایی کنم ک خونوادم مخالفت نکنن بهونه ای دسشون نیاد و همه چی درست پیش بره😔
اولی شرط برآورده شدن حاجات صبر زوری که نیست شاید به صلاحت نیست یا اصلا تو سرنوشتت نبود بعدش استغفرال ...
والا تا دلت بخواد دلم شکوندن ولی دل نشکستم ... تو رو خدا برام دعا کنید میخوام ازدواج کنم نمیذارن تا نزدیکش میرم اما نمیشه الانم عشقم بعد چهار سال مشکلاتمون حل شد اومدن خواستگاریم اون ی شهر دیگس استان همجوارمونه خونوادم سخت گیرن مرحله تحقیقیم دعا کن درست شه تحقیق انجام شه من سر بلند شم 😔