2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم حاجت بگیرم بی برو برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 50 پست
بخدا نمی دونم، نه فکر نکنم ایراد داشته باشه تو همین نی نی سایت تاپیک بزن بپرس ولی زود عروسی کن برو

قراره ابان عقد کنیم اسفند عروسی بخدا تزس دارم اونقدی ک نامزدمم میدونه چ بلاهایی فامیلام سرم اوردن میتزسه اونم میگه زودی عروسی کنیم

قراره ابان عقد کنیم اسفند عروسی بخدا تزس دارم اونقدی ک نامزدمم میدونه چ بلاهایی فامیلام سرم اوردن می ...

اموری که برای دور کردن شیاطین و ابطال سحر نافع است:

۱-  از امیرالمۆمنین علی علیه السلام نقل شده:
انسان بایدجهت باطل كردن سحر این جملات را (در صورت امکان)بر پوست آهو بنویسد و همراه خود داشته باشد:

«بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ»
(مفاتیح الجنان،محدث قمی،باقیات صالحات،باب سوم)

۲- هم چنین از امیرالمومنین ع روایت شده :
جهت محفوظ ماندن از سحر و جادو، شب ها پس از نماز و روزها پیش از نماز هفت مرتبه بخوانید:
«بِسمِ الله وَ بِالله سَنشُدُّ عَضُدَكَ بِأخیك وَ نَجعَلَ لَكُما سُلطاناً فَلا یَصِلونَ إلَیكُما بِآیاتِنا أنتُما وَ مَن اتَّبَعَكُما الغالِبون». (بحار،مجلسی،ج۹۲،ص۱۲۹)

از امام صادق علیه السلام نقل شده: جهت بطلان سحر، این دعا را بنویسید و همراه خود نگه دارید:

«قالَ موسی ما جِئتُم بِهِ السِّحر إنَّ الله سَیُبطِلُه إنّ الله لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدین و یَحِقّ الله الحَقّ بِكلِماتِه و لَو كَرِهَ المُجرِمون اَأنتم أشَدُّ خَلقاً أمِ السماءَ بناها رَفعَ سَمكَها فَسوّاها» تا آخر آیات سوره نازعات.
در ادامه: «فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ و أُلقی السَّحرةُ ساجدین، قالوا آمَنّا بِربِّ العالَمین رَبِّ موسی وَ هارون»
(بحار،ج۹۲،ص۱۲۹)

۳- از پیامبر ص خواندن این آیه برای دفع شیاطین و جادوگران وارد شده است:

«إنَّ ربّكم اللهُ الَذی خَلقَ السَموات وَ الأرض فی سِتةِ أیّام ثُمَّ استوی عَلی العَرش یُغشِی اللیل النَهار یَطْلبه حثیثاً و الشَّمْس وَ القَمر و النُجوم مُسخّرات بِأمره ألاَ لَه الخَلق و الأمر تَباركَ اللهُ رَبّ العالَمین». «ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعاً وَ خُفْیَةً إِنَّهُ لا یُحِبُّ الْمُعْتَدِینَ وَ لا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلاحِها وَ ادْعُوهُ خَوْفاً وَ طَمَعاً إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِیبٌ مِنَ الْمُحْسِنِین».‏
(مفاتیح الجنان ،باقیات صالحات،باب سوم)

۴- در صحیفه الرضا از امام رضا علیه السلام نقل شده است:
«به جهت دفع ضرر سحر و بطلان آن دستت را مقابل صورت قرار بده و بخوان :
بِسمِ الله الْعَظیم رَبّ الْعرشِ الْعظیم إلاّ ذَهبت و انْقرضت».
(بحار،ج۹۲،ص۱۲۹)

۵- علامه كفعمی دعایی به عنوان حدیث قدسی نقل كرده است كه خداوند به حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود:
«كسی كه دوست دارد از سحر در امان باشد، بگوید:

«اللَّهُمَّ رَبَّ مُوسَی وَ خَاصَّهُ بِكَلَامِهِ وَ هَازِمَ مَنْ كَادَهُ بِسِحْرِهِ بِعَصَاهُ وَ مُعِیدَهَا بَعْدَ الْعَوْدِ ثُعْبَاناً وَ مُلَقِّفَهَا إِفْكَ أَهْلِ الْإِفْكِ وَ مُفْسِدَ عَمَلِ السَّاحِرِینَ وَ مُبْطِلَ كَیْدِ أَهْلِ الْفَسَادِ مَنْ كَادَنِی بِسِحْرٍ أَوْ بِضُرٍّ عَامِداً أَوْ غَیْرَ عَامِدٍ أَعْلَمُهُ أَوْ لَا أَعْلَمُهُ وَ أَخَافُهُ أَوْ لَا أَخَافُهُ فَاقْطَعْ مِنْ أَسْبَابِ السَّمَاوَاتِ عَمَلَهُ حَتَّی تُرْجِعَهُ عَنِّی غَیْرَ نَافِذٍ وَ لَا ضَارٍّ لِی وَ لَا شَامِتٍ بِی إِنِّی أَدْرَأُ بِعَظَمَتِكَ فِی نُحُورِ الْأَعْدَاءِ فَكُنْ لِی مِنْهُمْ مُدَافِعاً أَحْسَنَ مُدَافَعَةٍ وَ أَتَمَّهَا یَا كَرِیم‏». (مصباح،کفعمی،ص۲۲۸؛بحار،ج۹۲ص۳۱۹)

۶- صدقه دادن.
۷-گفتن اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.
۸-شروع کردن کارها با بسم الله.
۹-خواندن سوره فلق.
۱۰-خواندن آیت الکرسی.
۱۱- دود کردن اسفند.
۱۲- از حضرت صادق علیه السّلام روایت شده: براى دفع شرّ جنیّان در سفر و بیابان و جاهاى هولناک آن، دست بر سر بگذارد، و با صداى بلند بخواند:

َفَغَیْرَ دینِ اللهِ یَبْغُونَ وَ لَهُ اَسْلَمَ مَنْ فِى السَّمواتِ وَالاَْرْضِ طَوْعاً وَ کَرْهاً وَ اِلَیْهِ یُرْجَعُونَ
(مفاتیح،باقیات صالحات)
ساعات سعدرعایت شود
@pasokhemazhabi

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان