2777
2789
عنوان

بود و نبودم واسه شوهرم هیچ فرقی نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 42 پست
اره شوهر منم از زمان قهر تاالان که ازدواج کردیم همینجوره، البته پیش قدم میشه واسه اشتی یا دوران عقد ...

چی ان این مردا😑😑😑 خیلی خودشونو تحویل میگیرن.

"Save your tears for another day"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این بار دیگه نمیام.ولی کوتاه اومدن و نیومدنمم دیگه فرقی نداره،همه چیو خراب کرد هیچ امید و دلخوشی ...

مگه اشتباهش خیلی بد بود که تورو این همه سرد کرده ؟

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
بهت قول میدم .تجربه داشتم که میگم.منم انکار میکردم مدام.میگفتم نه اینجوری نیست تو اوج اعتماد با کسی ...

نمیدونم‌ والا...

آره قهر و دعوا خیلی خیلی داشتیم ولی گناه من چیه،خودش خراب کرد خودشم باید میومد درست میکرد ولی عین خیالش نیست.

عزیزم الان تاپیکای قبلت دیدم ممکنه سرش واقعا جایی گرمه که حواسش به شما نیست  بنظرمن واسه ادامه ...

احتمالش هست...اصلا بهش اعتماد ندارم،به هیچ وجه...راهی جز جدایی هم ندارم،از این بابت مطمئنم. ولی نمیتونم جدا شم ازش...هعی خدا

چرا نمیتونی گلم؟؟

به خاطر پدر و مادرم نمیتونم... نمیخوام یه غم دیگه بیارم رو درداشون،حاضرم زندگی خودم فدا شه اما غصه پدر و مادرمو نبینم.نمیدونم صبر و تحملم تا کجا قد میده ولی فعلا تحمل میکنم...