2777
2789
عنوان

بود و نبودم واسه شوهرم هیچ فرقی نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 42 پست
به خاطر پدر و مادرم نمیتونم... نمیخوام یه غم دیگه بیارم رو درداشون،حاضرم زندگی خودم فدا شه اما غصه پ ...

عزیزم اون نابود شدن روح و روانت بیشتر نابودشون میکنه تا یه خراب شدن زندگی و طلاق گرفتن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون نابود شدن روح و روانت بیشتر نابودشون میکنه تا یه خراب شدن زندگی و طلاق گرفتن

چی بگم ولی اینقدر غم و غصه و درد و گرفتاری دارن تو زندگیشون،نمیخوام یه دردی بشم رو درداشون...میگم که نمیدونم تا کجا میتونم به این سکوت ادامه بدم،میدونم یه روزی طاقتم تموم میشه ولی فعلا تحمل میکنم.

"Save your tears for another day"
مگه اشتباهش خیلی بد بود که تورو این همه سرد کرده ؟

شاید از نظر شما نباشه ولی از نظر خودم بوده...چون خودش منو از اون کار منع میکرد ولی خودش انجام میداده.تاپیکامو بخونی متوجه میشی..مورد اینجوری زیاد پیش اومده،دلم ازش سیاه شده دیگه...

"Save your tears for another day"
شاید از نظر شما نباشه ولی از نظر خودم بوده...چون خودش منو از اون کار منع میکرد ولی خودش انجام میداده ...

دورت بگردم . الهی خدا به دلت آرامش بده عزیزم

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )