2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم برای دانشگاه آزاد و هم برای پیام نور؟

برای آزاد و بعضی دانشگاهها دیدم مثلا دانشگاهپردیس بین المللی کیش،دانشگاهها استعداد درخشان پذیرش دارن اطلاعیه میزنن،

برای پیام‌نور و آزاد پذیرش فراگیر هم بود ۲۴ تیر امتحانش برگزار شد ،دروس ترم اول ارشد 

برای آزاد و بعضی دانشگاهها دیدم مثلا دانشگاهپردیس بین المللی کیش،دانشگاهها استعداد درخشان پذیرش دارن ...

مرسی عزیزم 

پس برای پیام نور دیگه نمیتونم فراگیر شرکت کنم؟ نمیدونی کی دوباره میشه ثبت نام کرد برای نیمسال دوم 

مرسی عزیزم  پس برای پیام نور دیگه نمیتونم فراگیر شرکت کنم؟ نمیدونی کی دوباره میشه ثبت نام کرد ...

فراگیر همیشه آذرماه دفترچه میومد،فقط این دوره اولش گفتن برگزار نمیشه و بعد هم دفترچه دیر اومد 

شما پاییز مرتب چک کنید اگر برای ترم بهمن باشه احتمالا آبان یا آذر منتشر میشه