بچه ها من نامزدم یعنی عقد نکردیم اما خب نامزد مانند بودیم خانوادش میرفتیم بیرون و …۶ روزه بخاطر کاری که کرد قهر کردم روز اول چندتا زنگ زد با فحش نوشت با روز دوم بعدش دیگه زنگم نزده بهم حتی …الان یعنی دلش جایی گرمه که اینجوری میکنه؟؟؟مقصر هم اون بوده خودشم میدونه ناراحتم چون حس کردم خیانت کرده میگفت نه اما بازم میدونس ناراحتم
نه حتما که با کسی نیست منتظره زنگ بزنی شش روز قهر بودی احتمالا انتظار معذرت خواهی هم داره و فکر می ک ...
کوچیک نبود …خودشم میدونه من فکر کردم خیانت کرده اما گفت نکرده بازم نفهمیدم کرده یا نکرده چون یکی ی حرفی زد نمیدونم باور کنم دروغ گفته یا راست چونکه نمیدونم کیه …الان ولی زنگ نمیزنه …اخه یعنی چی ؟ بخدا زنگ نزنه فردا تمومش میکنم
کوچیک نبود …خودشم میدونه من فکر کردم خیانت کرده اما گفت نکرده بازم نفهمیدم کرده یا نکرده چون یکی ی ح ...
بعضی ها این شکلی ان متاسفانه یعنی قهر بری نمیاد منت کشی همین الان تویکی از تاپیک هام هست شوهرشون کتکش زده و دلجویی هم نمیاد. اینکه زنگ نمی زنه احتمالا ناراحته که چرا وقتی میگه نکرده کشش میدی و بهش اعتماد نداری؟
چرا خودتو عذاب میدی؟ وقتی مستندات محکم نبوده برای خیانت! اگرم نمی تونی باور کنی به نظرم ولش کن چون م ...
میدونی قبلا کلی دخترا فالو کرد منو حرص بده ۳ ماه پیش ها بعدش انفالو کرد چند وقت پیش دیدم ی دختر تو فالو هاشه گفتم کیهگفت نمیدوتم گفتم شاید همونا هستن دارن هنوز بک میدن گفت نمیدونم منم شک کردم البته پیجش ۲۰ روز بود دستم بود من پیامی ندیدم خلاصه به دختره پیام دادم شما فلانی میشناسی گفت از خودش بپرس با پیج خودم پیام یعنب دادم گفتم یعنب چی گفت فرضا فکر کن هستم ااینکه برای خودت بد میشه بفهمه پیگیری گفتم یعنب چی گفت اره دارم نصیحتت میکنم که برات بد میشه هیچ وقت از طرف مستقیم نپرس بعدم اون اصلا از کجا میدونس من دوس دختر. مانند هستم و زنش نیستم یا اصلا شاید این شخص داداشمه من فقط گقتم میشناسی بعدم نوشت بتوچه با کی بودم تو رابطه در صورتی که من نگفتم با کی تو رابطه بودی یا نبودی تا اینکه بلاکم کرد به نامزدم گفتم گفت نه منطورش این نبوده و طرفداری کرد ازش گفتم باید ی وویس بدی فحشش یدی که بیخود کردی از روزی که وویس داده اون آنلاین نشده پیجش تا الان اصلا نیومده توش دیگه انگار غیب شده حتی فکر کردم اول خود نامزدم هس اما گفتم روانیه مگه این حرفه بزنه …اخه اون چرا باید بگه فرضا باهاشم برات بد میشه بفهمه پیگیری یعنی چی اخه
میدونی قبلا کلی دخترا فالو کرد منو حرص بده ۳ ماه پیش ها بعدش انفالو کرد چند وقت پیش دیدم ی دختر تو ف ...
خوب اون دخترها رو که هیچی بخاطر حرص دادنت فالو کرده انفالو هم کرده تموم شده رفته. ولی این دختر خانم شاید از روحسادت حدس زده کی هستی و خواسته بچزونتت یه عده مریضن عزیزم با اون ادبیات حرف زدنش هم که اول میگه بتوچه خیلی بعید نیست اینکار. خودت تکلیف اتو روشن کن فردا بهش زنگ بزن ببین کجاست و با چ لحنی جواب میده و توضیح بخواه که چرا خبری نمیگیره
خوب اون دخترها رو که هیچی بخاطر حرص دادنت فالو کرده انفالو هم کرده تموم شده رفته. ولی این دختر خانم ...
اره خودمم میگم صد در صد فهمیده نامزدم کیه و من کیم یا فامیل بوده یا اینکه دوس دختر قبلی یا فعلی …چونکه تا اسمش گفتم فهمید اون ی پسری هس که عقد نکرده ،..اخه منکه نگفتم کیه چطور فهمید منکه نگفتم طرفمه شاید داداشمه یا بابامه اون اسم …و اینکه قصد داشت روانیم کنه …و اینکه نامزدم طرف اون میگرفت که اون میخواسته بکه زشته کارت میگفتم شاید میشناسه طرف که داره پشت اونو میگیره که گفتم وویس بده غلط کردی این حرفا زدی اما اصلا حتی نگاهم نمیکنه دیکه …حس میکنم بهش گفته نخون دیگه پباما یا اینکه اون طرف عمدا نمیخونه چونکه قبلش مدام آنلاین بود آلات یعنی چی که آنلاین نمیشه …ممکن نیس پیج خودش باشه عمدا این کارا کرده باشه ؟ این حرفا ممکنه خودش بزنه یعنی؟
اینکه میگی دیگه آنلاین نیست شاید می تونه خودش باشه اگه دیگه آنلاین نشد اره خودشه برای جلب توجه ...
اخه میدونی خیلی بده اگه خودش باشه چونکه دوس دختر قبلبش که میشناسم تو فالوور هاش بود…ولی اگه خودش بود میومد با پیجی که من دارمش خودش خودشو فالو کنه؟ بعدم بگه فرضا باهاش باشم و بگه پسرا اره گردن گیرشون ضعیفه یا بگه بتوچه با کی بودم اخه یادمه تایمی که جواب داد دختره من باهاش تو بازی بودم یعنی دوتا گوشی داره که هم تو بازی بوده هم اینستا ؟ بعدم چرا باید خودشو فالو کنه …یا منو ناراحت کنه به این شدت …مشکل اینجاس پیجه دوس دختر قبلیش که من میشناسمش تو فالوور هاش بود و این یعنب خیلی بده اگه خودشه
اینکه میگی دیگه آنلاین نیست شاید می تونه خودش باشه اگه دیگه آنلاین نشد اره خودشه برای جلب توجه ...
هر کی هم بود نوشت پیج دومم هست …نگاه دلایلی که خودشه یکی اینکه آنلاین نمیشه یکی اینکه طرفداری میکرد یکی اینکه چندتا کلمه استفاده کرد که خودشم میکنه دلایلی که نیس اینه که تو بازی بود و داشت بازی میکرد و اینکه خودش خودشو فالو کرده و اینکه عکس پروفایل دختر داشت که انگار واقعی هس
اخه میدونی خیلی بده اگه خودش باشه چونکه دوس دختر قبلبش که میشناسم تو فالوور هاش بود…ولی اگه خودش بود ...
شاید فقط خواسته حسادت رو برانگیزه دختر اینطور که می بینم داری خودتو میخوری خوب چ کاریه اگه گفت به تو با کی هستم بگو بای والسلام قرار نیست به راه راست هدایتش کنی در ضمن چرا دوست دخترهای قبلی اش رومی شناسی که اذیت بشی توگذشته هم کنکاش نکنید تا راحت باشید البته نه گذشته ای که پاش تو حال هست هنوز! گذشته تموم شده منظورمه بعدهم چرا با این ادمی وقتی این همه سوال اما اگر چرا تو ذهنت هست وقتی ازدواج کنید یا رابطه اتون جدی بشه هر روز میخای چک کنی؟