2777
2789
عنوان

میشه ی نظر بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 39 پست
پس زنگ بزن میخای وایسی تا بیاد؟ 

اونکه اخه میگه من نیستم و نمیشناسم اونو …منم تو سرم اینه طبق شواهد که خودشه …زنگ بزنم باز دعوا کنیم باز صدا بدیم سر هم جه فایده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه اخه میگه من نیستم و نمیشناسم اونو …منم تو سرم اینه طبق شواهد که خودشه …زنگ بزنم باز دعوا کنیم ...

پس صبر کن هر وقت صبرش سر اومد میاد تا اون موقع هم هر شب تا صبح بشین تیکه های پازل بذار خودش بوده دوست دخترش بوده می شناسه نمی شناسه 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
پس صبر کن هر وقت صبرش سر اومد میاد تا اون موقع هم هر شب تا صبح بشین تیکه های پازل بذار خودش بوده دوس ...

من گفتم ایشالا صاحب پیج هر کیه مادرش و پدرش خیر ازش نبینن که منو روانی کرد کفت آمین …عمدا گفتم ببینم چی میگه حتی گفتم ایشالا بدبخت بشن الکی گفت باشه ..اما مدرکی قوی نیس که خودش نیس بازم …چون من ساعت اول که گفت هه و گفت اوکی و گفت دارم خیلی احترام میذارم گفتم چقدر حرف زدنش مثل خودشه …اما خب یجاهایی هم مثلا گفت پسرا اره گردن گیرشون ضعیفه یا گفت پسرا دو پله بالا تر میشینن موقع گردن گیری…ازن حرفا انگار دختره 

مامانم ندارم که باهاش درد دل کنم پکیدم فقط 

من گفتم ایشالا صاحب پیج هر کیه مادرش و پدرش خیر ازش نبینن که منو روانی کرد کفت آمین …عمدا گفتم ببینم ...

الهی عزیزم ناراحت شدم میگم داری خودتو میخوری میگی نه کاری ازم برنمیاد نزدیک بودم میومدم از یقه اش می گرفتم می آوردم اعتراف کنه 

بنظر شما خودشه ؟؟؟ 

وقتی گفتی پدر و مادرش خیر نبینن گفته امین به نظرت واقعا روانیه به خودش دعا بد کنه یا اعتقاد نداره که اون بحثش جدای 

وقتی گفتی پدر و مادرش خیر نبینن گفته امین به نظرت واقعا روانیه به خودش دعا بد کنه یا اعتقاد نداره که ...

نمیدوتم بخدا …نماز که نمیخونه البته بازم ربطی نداره…تو حرفاش که میگه دارم اعتقاد اما خیلی کار اعتقادی نمیکنه اصلا …فقط میدونم اینکه بیاد پیج فیکش فالو کنه خیلی باید احمق باشی …و اینکه تایمی که داشت دختره برام تایپ میکرد تو بازی بودیم که من افلاین شدم هی زنگ پشت زنگ که کجا رفتی و بیا …بهشم گفتم دیگه آنلاین نمیشه این دختره گفت شاید از دس تو خسته شده بعدا بیاد گفتم مگه من چیکار کردم اون کرم ریخته…کفت نمیدونم من ..

نمیدوتم بخدا …نماز که نمیخونه البته بازم ربطی نداره…تو حرفاش که میگه دارم اعتقاد اما خیلی کار اعتقاد ...

نمیدونم منم گیج کردی با اجازت من برم فردا کلاس دارم خواب نمونم حالا اما همون خودت زنگ بزن تکلیف ات مشخص بشه شبت بخیر عزیزم 🌸 🌸 🌸 🌸