بچه ها من نامزدم یعنی عقد نکردیم اما خب نامزد مانند بودیم خانوادش میرفتیم بیرون و …۶ روزه بخاطر کاری که کرد قهر کردم روز اول چندتا زنگ زد با فحش نوشت با روز دوم بعدش دیگه زنگم نزده بهم حتی …الان یعنی دلش جایی گرمه که اینجوری میکنه؟؟؟مقصر هم اون بوده خودشم میدونه ناراحتم چون حس کردم خیانت کرده میگفت نه اما بازم میدونس ناراحتم
خب دیگه یه چیزایی دیدم فهمیدم دوس دخترش کیه …کنکاش نکردم بنظر شما خودشه ؟؟؟چونکه دوس دخترش هم تو ...
اگه تو هر دو پیج پیج اصلی خودش و این پیج جدیده که مثلا ادا دختر درمیاره دوست دختر قبلی اش اره خودشه احتمالش زیاده چون مثلا چند درصد احتمال داره این پیج یه دخترجدید باشه باهاش دوست باشه دوست دختر قبلی اشم بشناسه این دختر
اگه تو هر دو پیج پیج اصلی خودش و این پیج جدیده که مثلا ادا دختر درمیاره دوست دختر قبلی اش اره خودشه ...
حدود ۵۰۰ تا فالوور داره پیجه دختری که بمن این حرفا زد و اون دوس دختر قبلیش هم هزار تا فالوور …دوتاش زیاده فالوورش ..اما من میگم فقط آنلاین نشدنش مشکوکه و چندتا حرفی که شبیه نامزدم حرف میزد …میخواید اسکرین بذارم ببینید دختره یا پسر؟
حدود ۵۰۰ تا فالوور داره پیجه دختری که بمن این حرفا زد و اون دوس دختر قبلیش هم هزار تا فالوور …دوتاش ...
نه نمیخاد عزیزم به نظرم همشو از سرت بریز بیرون این همه سناریو ننویس اره اون احتمال هم هست تصادفی فالو کردن همو و دختره. فردا زنگ بزن ببین چه رفتاری می کنه والسلام
نه نمیخاد عزیزم به نظرم همشو از سرت بریز بیرون این همه سناریو ننویس اره اون احتمال هم هست تصاد ...
حرفی ندارم اصلا باهاش چونکه اولش خیلی دفاع کرد از این شخصی که نمیدونم دختره یا خودش ..احتمال هم داره خودش باشه چونکه ی گوشی دیگم داره اما یکم خرابه تو خونس…اما من میگم چرا اینقدر احمق باشه پیج فیکش فالو کنه من ببینم یا اینکه حرفای مشکوک کننده بزنه هعی خدایا خسته شدم
حرفی ندارم اصلا باهاش چونکه اولش خیلی دفاع کرد از این شخصی که نمیدونم دختره یا خودش ..احتمال هم داره ...
چرا حرف که داری میخوای بدونی چرا زنگ نمی زنه کجاست با کسی دیگه هست یا نه؟ باید ادامه بدهید یا کات شده! همون زنگ بزن منتظر نباش بیاد اگه تا حالا نیومده بگه کجایی هنوز ناراحتی یا نه
چرا حرف که داری میخوای بدونی چرا زنگ نمی زنه کجاست با کسی دیگه هست یا نه؟ باید ادامه بدهید یا کات شد ...
اخه الان دیگع حسم میگه پیجه خودشه ..اینقدر هم که دفاع میکرد داشته از خودش دفاع میکرده مدام …چند تا تیکه کلام خودش مثل اوکی و هه بکار برد که نامزدم می برد همیشه و من فحشش دام هیچی نگفت و اینکه دوس دختر قبلش داشته و اینکه الانم آنلاین نمیشه …حتما خودشه