2777
2789
عنوان

میشه ی نظر بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 39 پست
هر کی هم بود نوشت پیج دومم هست …نگاه دلایلی که خودشه یکی اینکه آنلاین نمیشه یکی اینکه طرفداری میکرد ...

اره میشه خودش خودشو فالو کنه  عکس واقعی هم ملی تو نت پره متلا میخاد بگه من چقد خفنم خوبم همه دنبالم ان وقتی هم دفاع می کنه میخاد طبیعی نشون بده که پاکه 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
شاید فقط خواسته حسادت رو برانگیزه دختر اینطور که می بینم داری خودتو میخوری خوب چ کاریه اگه گفت به تو ...

خب دیگه یه چیزایی دیدم فهمیدم دوس دخترش کیه …کنکاش نکردم بنظر شما خودشه ؟؟؟چونکه دوس دخترش هم تو فالوور اون پیج بود یعنی ممکنه نامزدم بوده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشه خودش خودشو فالو کنه  عکس واقعی هم ملی تو نت پره متلا میخاد بگه من چقد خفنم خوبم همه دن ...

خیلی بده اگه خودشه …چون دوس دختر قبلیش فالو کرده ای بابا حدا 

خب دیگه یه چیزایی دیدم فهمیدم دوس دخترش کیه …کنکاش نکردم بنظر شما خودشه ؟؟؟چونکه دوس دخترش هم تو  ...

اگه تو هر دو پیج پیج اصلی خودش و این پیج جدیده که مثلا ادا دختر درمیاره دوست دختر قبلی اش اره خودشه احتمالش زیاده چون مثلا چند درصد احتمال داره این پیج یه دخترجدید باشه باهاش دوست باشه دوست دختر قبلی اشم بشناسه این دختر 

خیلی بده اگه خودشه …چون دوس دختر قبلیش فالو کرده ای بابا حدا 

بیخود خودتو اذیت می کنی چ خودش باشه چ نباشه بهتره کات کنی اگه خودش باشه مشکل داره پیج می زنه الکی مشکوک می کنه دعوا کنید اگه خودشم نباشه چطور دختره به خودش جرات میده اینقدر بی تربیت باشه وقتی میدونه با همید 

اگه تو هر دو پیج پیج اصلی خودش و این پیج جدیده که مثلا ادا دختر درمیاره دوست دختر قبلی اش اره خودشه ...

تو پیج اصلیش که منم دارم دوس دختر قبلش نیس توش من جایی اسم اونو شنیدم و عکسش دیده بودم نه توی پیج خودش

اگه تو هر دو پیج پیج اصلی خودش و این پیج جدیده که مثلا ادا دختر درمیاره دوست دختر قبلی اش اره خودشه ...

حدود ۵۰۰ تا فالوور داره پیجه دختری که بمن این حرفا زد و اون دوس دختر قبلیش هم هزار تا فالوور …دوتاش زیاده فالوورش ..اما من میگم فقط آنلاین نشدنش مشکوکه و چندتا حرفی که شبیه نامزدم حرف میزد …میخواید اسکرین بذارم ببینید دختره یا پسر؟

تو پیج اصلیش که منم دارم دوس دختر قبلش نیس توش من جایی اسم اونو شنیدم و عکسش دیده بودم نه توی پیج خو ...

😥 به نظرت با دوست دوست دختر قبلی اش چرا باید آشنا باشه اگه خودش نیست 

😥 به نظرت با دوست دوست دختر قبلی اش چرا باید آشنا باشه اگه خودش نیست 

نگاه من میگم دوتاشون دخترا فالوورشون بالا هس…ممکنه الکی فالو کرده چونکه همشون پیج هایی داشتن که مال شهرمون بودن همو الکی فالو کردن …

حدود ۵۰۰ تا فالوور داره پیجه دختری که بمن این حرفا زد و اون دوس دختر قبلیش هم هزار تا فالوور …دوتاش ...

نه نمیخاد عزیزم به نظرم همشو از سرت بریز بیرون این همه  سناریو ننویس اره اون احتمال هم هست تصادفی فالو کردن همو و دختره. فردا زنگ بزن ببین چه رفتاری می کنه والسلام 

نه نمیخاد عزیزم به نظرم همشو از سرت بریز بیرون این همه  سناریو ننویس اره اون احتمال هم هست تصاد ...

حرفی ندارم اصلا باهاش چونکه اولش خیلی دفاع کرد از این شخصی که نمیدونم دختره یا خودش ..احتمال هم داره خودش باشه چونکه ی گوشی دیگم داره اما یکم خرابه تو خونس…اما من میگم چرا اینقدر احمق باشه پیج فیکش فالو کنه من ببینم یا اینکه حرفای مشکوک کننده بزنه هعی خدایا خسته شدم

حرفی ندارم اصلا باهاش چونکه اولش خیلی دفاع کرد از این شخصی که نمیدونم دختره یا خودش ..احتمال هم داره ...

چرا حرف که داری میخوای بدونی چرا زنگ نمی زنه کجاست با کسی دیگه هست یا نه؟ باید ادامه بدهید یا کات شده! همون زنگ بزن منتظر نباش بیاد اگه تا حالا نیومده بگه کجایی هنوز ناراحتی یا نه 

چرا حرف که داری میخوای بدونی چرا زنگ نمی زنه کجاست با کسی دیگه هست یا نه؟ باید ادامه بدهید یا کات شد ...

اخه الان دیگع حسم میگه پیجه خودشه ..اینقدر هم که دفاع میکرد داشته از خودش دفاع میکرده مدام …چند تا تیکه کلام خودش مثل اوکی و هه بکار برد که نامزدم می برد همیشه و من فحشش دام هیچی نگفت و اینکه دوس دختر قبلش داشته و اینکه الانم آنلاین نمیشه …حتما خودشه

اخه الان دیگع حسم میگه پیجه خودشه ..اینقدر هم که دفاع میکرد داشته از خودش دفاع میکرده مدام …چند تا ت ...

بگیر بخواب دختر پنج صبحه مخ ات می ترکه آخرش 🤦‍♀️