2777
2789
عنوان

دوقلويي پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9853 بازدید | 50 پست
انجام دادم عزيزم😍 انشالله كه خدا به دلم نگاه كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺

ممنونم ازت عزیزم زبونت خیر باشه واسم

یه دعای دیگه میکنی؟

اخه تو الان روح پاک خدا درونت جریان داره صدات ب اسمون میرسه

دعا کن داداشم جایی رفته خواستگاری خیر و صلاحشه جواب مثبت زودتر بهش بدن از استرس دربیاد وسایل ازدواجش فراهم بشه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
آخی عزیزم مبارکت باشه.به چیزای خوب فکر کن.نگرانی خوب نیست برای گل پسرات.وقتی فهمیدی دوقلو پسر باردار ...

راستش من خيلييييي سختي كشيدم تا حامله شم

براي همين با هر تلنگر و مطلبي به شدت بهم ميريزم😰

بخدا فقط برام مهم اين بود كه حامله بشم و سالم باشه

اما خب چرا دروغ

تهِ تهِ دلم پسر ميخواست، چون داداش نداشتم

اما خب از شما چه پنهون چون بارداريم پرخطره و استراحت مطلقم دورانِ خيلييييييي سختي رو دارم ميگذرونم

ففط خود خدا بهم كمك كنه

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای منم دعا کن لطفا دامنم سبز بشه یک ساله منتظرم😔

نگران نباش ب زودی دامنت سبز میشه یک سال که چیزی نیست

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
دکتر خوب خیلی مهمه عزیزم منم شرایط شمارو داشتم تاجایی که میتونی استراحت کن و زیر باسنتو یکم بلند کن ...

شما هم ٢ قلو داشتيد؟

تو چند هفته فارغ شدين؟

طول سرويكستون خوب بود؟

راستش من تا يه مدتي بالشت زير باسن و شكمم ميزاشتم

اما بعدش شنيدم ممكنه باعثِ اختلال در خونرساني به جنين ها شه، چون جفتم مشتركه

براي همين الان فقط زير پاهام ميزارم

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
راستش من خيلييييي سختي كشيدم تا حامله شم براي همين با هر تلنگر و مطلبي به شدت بهم ميريزم😰 بخدا فق ...

اهنگ شاد گوش کن.‌کتاب بخون.فیلمای طنز ببین.لذت ببر.دنیا بیان ایشالا وقت سر خاروندنم نداری.توکلت به خدا باشه

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
راستش من خيلييييي سختي كشيدم تا حامله شم براي همين با هر تلنگر و مطلبي به شدت بهم ميريزم😰 بخدا فق ...

این روزا هم میگذره مثل همه ی روزای سختی که رفتن و نموندن

بیشتر باهاشون حرف بزن بهشون عشق بده از همین دوران سخت پر استرس بارداری هم لذت ببر

به سلامتی بارتو سالم زمین گذاشتی دلت برای همین تکونای قشنگشون تو شکمت ت نگ میشه

ممنونم ازت عزیزم زبونت خیر باشه واسم یه دعای دیگه میکنی؟ اخه تو الان روح پاک خدا درونت جریان داره ...

چشم خانمي🙏🏻

انشالله خير باشه براش

حتما دعا ميكنم، انشالله خدا من و لايق بدونه و دعام 

مستجاب شه🙏🏻🙏🏻🌺🌺

چشم خانمي🙏🏻 انشالله خير باشه براش حتما دعا ميكنم، انشالله خدا من و لايق بدونه و دعام  مستج ...

حتما لایقی عزیزم😍😍مادر صبور و مهربون

این روزا هم میگذره مثل همه ی روزای سختی که رفتن و نموندن بیشتر باهاشون حرف بزن بهشون عشق بده از همی ...

انشالله عزيزم

توكل به خدا

انشالله ختم به خير شه

همش دعا ميكنم كه خدايا به وقتش و سالم بيان به اين دنيا

شماهم برام دعا كن🙏🏻🙏🏻😘

طول سرویکست چند بود؟  منم شنیدم کلا پسرا نازک نارنجی هستن ولی دخترا مقاومن

تو هفته ٢٣ عددش ٢٨ بود😔

طول سرویکست چنده؟  آمپول ریه رو که باید 28 هفته بزنی

تو هفته ٢٣ عددش ٢٨ بود

تازه سونوي شكمي

اره تو ٢٨ هفته است اصلش

اما دكترم گفت براي احتياط زودتر بهت ميدم

كه خدايي نكرده زايمان زودرس شدي

ريه هاشون اوكي باشه

نهايت ميرن تو دستگاه

عزیزم برای منم دعا کن لطفا دامنم سبز بشه یک ساله منتظرم😔

حتما خانمي

انشالله به زودي زود دامنت سبز شه🙏🏻🙏🏻🌺

من تو هفته۱۲ ، ۳۲ بود باید سرکلاژ کنم. دوقلو هم باردارم

منم هفته ١٢ عددش ٣٠ بود

كه تو ١٣ هفته هم سركلاژ كردم هم پساري گذاشتم

بعدش حتماااااا استراحت كن

و نزار يبوست شي