2777
2789
عنوان

دوقلويي پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9855 بازدید | 50 پست
حتما خانمي انشالله به زودي زود دامنت سبز شه🙏🏻🙏🏻🌺

ممنون عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی شوخی نگیرش دوقلو کلا ریسکش خیلی بالاست من تا ۲۲ هفته نرمال بود همه چیم یهو درعرض یک هفته سرویکسم کوتاه شد دوهفته بستری بودم اخرشم زایمان کردم😔

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔
من دوقلو بارداربودم 33 هفته زایمان کردم

عزيزم به سلامتي😍

طول سرويكست تو بارداري خوب بود؟

ني ني هات چي هستن؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی شوخی نگیرش دوقلو کلا ریسکش خیلی بالاست من تا ۲۲ هفته نرمال ...

اي بابا😔😔😔

سركلاژ پساري نداشتي؟

طول سرويكست چند بود عزيزم؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
ممنون عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی شوخی نگیرش دوقلو کلا ریسکش خیلی بالاست من تا ۲۲ هفته نرمال ...

انشالله به زوديِ زود خدا جاش و برات سبز كنه🙏🏻

من كه انقدر نگرانم

فكر كنم تپش قلب گرفتم اصلا

قبلش هم طول سرويكست پايين بود؟

استراحت مطلق بودي؟

سلامت باشی عزیزم  دختر و پسر هستن  سرکلاژ بودم طول سرویکسم 18 هفته 32 بود

بازم تبريك گلم

تورو خدا براي منم خيلي دعا كن

فقط خودِ خدا ميدونه كه چطور دارم ميگذرونم روزهامو

براي منم تو ١٨ هفته عددش ٣٠ بود كه هم سركلاژ كردم هم پساري گذاشتم

اي بابا😔😔😔 سركلاژ پساري نداشتي؟ طول سرويكست چند بود عزيزم؟

اخرین بار که برای کنترل رفتم ۳۶ بود 

بعد از دوهفته رفتم سونو کنترل گفتن سرویکسم ۷ شده و یه ذره باز شده دهانه رحمم و چون کیسه ابم مشخص بود نتونستن سرکلاژ کنن  دوهفته بستری بودم دکتر خرم پیساری نذاشت گفت بیا مطب برات بذارم دقیقا همون روزی که میخاستم برم مطب درد زایمان اومد سراغم رفتم بیمارستان😔

بازم تبريك گلم تورو خدا براي منم خيلي دعا كن فقط خودِ خدا ميدونه كه چطور دارم ميگذرونم روزهامو بر ...

اصلا استرس نداشته باشه 

من ازبش نگران بودم و استرس داشتم فشارم رفت بالا بچه ها به دنیا اومدن وگرنه هیچ مشکلی نداستم

بازم تبريك گلم تورو خدا براي منم خيلي دعا كن فقط خودِ خدا ميدونه كه چطور دارم ميگذرونم روزهامو بر ...

بدن ادما فرق داره عزیزم انشاالله که هیچ اتفاقی نمیوفته و صحیح وسالم بدنیا میان

ولی تحت نظر باش به حرف دکترام اصلا گوش نکن که میگن استراحت نسبی

من دوستم ماماست بچش افتاده بود پایین فقط با استراحت مطلق به اخر رسوند بارداریشو

اصلا استرس نداشته باشه  من ازبش نگران بودم و استرس داشتم فشارم رفت بالا بچه ها به دنیا اومدن و ...

اره عزيزم

ميدونم استرس سمه

اما ازون طرف هرجا مطلب راجع به ٢قلويي هست

پشت سرش نوشتن كه خيلي پرخطره😰

نميكنن يكم انرژي مثبت بدن به آدم

براي من كه جفتمم مشتركه

بارداريم و ٢ برابر پرخطر كرده

علاوه بر طول سرويكسم تازه

اخرین بار که برای کنترل رفتم ۳۶ بود  بعد از دوهفته رفتم سونو کنترل گفتن سرویکسم ۷ شده و یه ذره ...

چقدر بلانسبت بعضي دكترا سهل انگار و بي مسؤليت هستن

راستش من كه طول سرويكسم كوتاه بود و بايد سركلاژ ميشدم

اما دكترم گفت كه حتي اگه اوكي هم ميبود طول سرويكست

هم  بايد سركلاژ ميشدي هم پساري ميزاشتي

هرچند كه اينا هم قطعيت نداره

برات از ته دل دعا ميكنم كه خدا جاشون و به زودي برات سبز كنه🙏🏻🙏🏻

شماهم خيلي برام دعا كن🙏🏻😰

بدن ادما فرق داره عزیزم انشاالله که هیچ اتفاقی نمیوفته و صحیح وسالم بدنیا میان ولی تحت نظر باش به ح ...

منم الان استراحت مطلقم

فقط براي دستشويي از جام بلند ميشم

و حمام رفتن، كه اونم هفته ايي يكبار يا هر ١٠ روز يكبارِ

توكل به خدا ديگه

منم الان استراحت مطلقم فقط براي دستشويي از جام بلند ميشم و حمام رفتن، كه اونم هفته ايي يكبار يا هر ...

خدا بزرگه انشالله به حق همین روزا اتفاقی نمیوفته و سالم گل پسراتو بغل میگیری❤❤♥