2777
2789
عنوان

دوقلويي پسر

9774 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

من دوقلو باردام ، خدا بهم ٢ تا پسر داده

راستش به خاطرِ طول سرويكسم مشكوك به زايمان زودرسم، به خاطر همين دكترم گفت از ٢٦ هفته بهت آمپول بتا ميدم براي احتياط، الان تو هفته ٢٤ هستم

خيليييي نگرانم

مخصوصاكه امروز يه مطلب خوندم كه امكانِ ماندگاريِ جنينِ دختر بيشتر از پسره، بارداريِ پسر خطرناك تر و پر ريسك تره😰😰😰

به نظرتون اين موضوع از نظر علمي ثابت شده است؟

كسي در اين مورد چيزي شنيده؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه که همچین چیزی نشنیدم ولی با خوندن این مطالب ذهن خودت رو خراب نکن گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اصلا به این چیزا فکر نکن و دنبالش نباش

توکلت به خدا

خودش داده و خودشم حفظشون میکنه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

دکتر خوب خیلی مهمه عزیزم منم شرایط شمارو داشتم تاجایی که میتونی استراحت کن و زیر باسنتو یکم بلند کن که فشار نیاد به دهانه رحمت

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔

آخی عزیزم مبارکت باشه.به چیزای خوب فکر کن.نگرانی خوب نیست برای گل پسرات.وقتی فهمیدی دوقلو پسر بارداری چه حسی داشتی؟؟من یه پسر دارم یکی برام ف*ا* ل گرفت گفت احتمالا بارداری بعدیت دو قلو پسر باردار میشی.موندم خوشحال بشم یا ناراحت؟گرچه ف* ا *ل* ه  ولی خوب فکرم درگیر شد

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

عزیزم حتی اگر مطلب علمی و موثق هم باشه برای صد در صد افراد صدق نمیکنه 

اما چیزی که خیلی مهمه اینه که  آرام باشی و استرس به خودت راه ندی

به خدا توکل کن

ان شاالله دوتا پسرت رو سالم بدنیا میاری و خوشبختی و عاقبت بخیریشون رو تماشا میکنی و لذت میبری

امیدت به خدا

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
همین الان لطفا  دستاتو بیار بالا از خدا یه دو قلو پسر هم برای من بخواه😍

انجام دادم عزيزم😍

انشالله كه خدا به دلم نگاه كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
عزیزم حتی اگر مطلب علمی و موثق هم باشه برای صد در صد افراد صدق نمیکنه  اما چیزی که خیلی مهمه ا ...

ممنون از دعاي خيرت گلم🌺

انشالله شماهم حاجت روا بشيد🙏🏻

انجام دادم عزيزم😍 انشالله كه خدا به دلم نگاه كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺

عزیزم برای منم دعا کن لطفا دامنم سبز بشه یک ساله منتظرم😔

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔