2777
2789
عنوان

خیلی از خودم بدم میاد ناراحتم

176 بازدید | 18 پست

من گواهینامه ندارم ولی،آموزشم تمام شده چند بارم با کسی،رفتم تمرین امروز بابام نبود منم اصلا فکر ماشین نبودم مامانم گفت بیا ماشین برداریم بریم بیرون اینو گفت وسوسه ام کرد بعدم گفت ولش کن ولی،من وسوسه شده بودم اومدم از کوچمون برم بیرون ماشین کنار پیچ کوچمون ندیدم مالیدم بهش حالا ماشین خودمون رو بردیم تعمیر ماشین اون پراید مدل خیلی،قدیمی میگه چراغ ماشینم پیدا کن تو سایتا چندتا پیدا کردم خیلی گرونه 

انقدر حالم بده بدم اومده از رانندگی دوست ندارم برم امتحان بدم همش دارم گریه میکنم مامانمم میگه همش،تو بهمون ضرر زدی

میترسم بابام بفهمه دعوام کنه میگم  همش چه غلطی کردم کلاس رانندگی اسم نوشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ماشینو دادین تعمیر بابات نفهمیده هنوز؟

رانندگی همینه گلم

اگه الان از رانندگی زده بشی تا اخر عمرت باید منتظر باشی یه نفر بیاد جایی ببرتت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عیب نداره به هرحال تصادف هم پیش میاد دیگه از مامانت هم به دل نگیر اوضاع اقتصادی همه خیلی خرابه اون یه چیزی گفته الآن بهش فشار اومده بعدا پشیمون میشه من خودم مادرم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یعنی ماشینو دادین تعمیر بابات نفهمیده هنوز؟رانندگی همینه گلماگه الان از رانندگی زده بشی تا اخر عمرت ...

ولی لطفا بدون گواهینامه نشین دیگه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یعنی ماشینو دادین تعمیر بابات نفهمیده هنوز؟رانندگی همینه گلماگه الان از رانندگی زده بشی تا اخر عمرت ...

بابام راننده کامیونه الان خونه نیست بنده خدا یک هفتس خونه نیست میترسمم تو راه بکم اتفاقی بیوفته خدایی نکرده

پیش میاد . البته که بدون گواهینامه نباید مینشستی. ولی خب برا هر کسی ممکنه پیش بیاد حتی راننده های بیست سال تجربه پس خودتو سرزنش نکن و گواهینامتو بگیر. قرار نیست ی اتفاق باعث شه از اون دست بکشی بچه ای که داره راه رفتن یاد میگیره بارها زمین میخوره و از جا پامیشه باز تلاش میکنه

پیش میاد . البته که بدون گواهینامه نباید مینشستی. ولی خب برا هر کسی ممکنه پیش بیاد حتی راننده های بی ...

دیگه ماشین من نیست روم نمیشه مامانم میگه به پدربزرگت دایی هات میگم یادت بدن امروز میگه من دست و دلم نمیره