2777
2789

من بی شعور دو روز پشت سر هم به گفته حرف یه مامایی قدیمی بدن نوزاد چهل روزم رو هرشب با سه تا قرص آسپرین چرب کردم الان فهمیدم آسپرین خطرناکه و باعث سندروم ری میشه 😭حالا یکی بگه احتمال جذبش از پوست چقدره هر دفعه سه تا رو نرم نرم کردم با روغن حیونی زدم پهلو و پشت بچه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایااااا توبه.

بدن نوزاد رو چی کار  داری اخه ؟ چرا دست از سر این دکتر علفیا بر نمیدارین اخه؟؟

من نمیدونم ببرش دکتر

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

دارم دق می کنم کمکم کنین بچم از روز بعد از اولین چرب کردن بدنش خیلی گیج تر شده و همش خوابه 😭

یا خداااا اینجا اومدی چی کار ببرش دکتر؟؟

متاسفم ‌واقعا

هیچی نمیشه... چرا الکی غصه میخوری.... هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده.

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

قورتش نداده که چیزی نمیشه اصلا برای چی این کاروکردی؟

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

بچه ها بیایین تاپیک قبلیم هیچکس جواب نداد

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
هیچی نمیشه... چرا الکی غصه میخوری.... هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده.

بدن نوزاد رو اسپرین مالیده.اسپرین از طریق پوست جذب میشه میدونی که؟ در مورد اسپرین هم میدونی دیگه کارش چیه؟؟ 

چرا میگی بی خیالی طی کن؟؟؟؟