2777
2789

کی گفته من شیطونم

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیش یادم نمیاد🤧😂😑

اگ خودت هم میدونی بگو

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐

رمان خون آشامی هم بگین

شکنجه گر من 

طالع دریا 

تیمارستانی ها 

پا به پای خورشید 

هیچکسان 1234

ژانر و موضوعش چیه؟؟

راستش نمیدونم چطور بگم چون هرچی بگم کم گفتم 

نویسنده ذهن خلاقی داره و به تمامی موضوعات پرداخته 

الان هم جلد هشتم در حال نوشتن هست 

پیشنهاد میکنم حداقل سه جلد اول رو خودتون بخونید کاملا متوجه میشوید موضوعش چطوری هست و بعید می‌دونم که ازش دست بکشید 

جلد یک امپراتوری گرگ ها 

جلد دو عشق اهریمن 

جلد سه شاهزاده خون 

درضمن بدون سانسور هست

دخترم و پسرم امید زندگی من هستند😍♥️کاربر خانم و کاربر قدیمی🌹از سال ۹۵ اینجا بودم.😊