2777
2789

دوست داره پولدار بشه بعد داره پولاشو‌جمع میکنه از الان که بچس😂😂بهش گفتم از الان نمیخواد جمع کنی گفت میخوان پولدار بشم

گفتم خب به موقعش پولتو جمع کن.گفت اونوقت پولدار نمیشن 

گفتم مگه من از اول جمع کردم ولی الان پول دارم.گفت برو بابا من عمرا نمیخوام‌مثل تو بشم😐😐😐😐😂😂😂😂

من جدا شدم طلا دارم برای همبن گفت.سنش خیلی کمه ها ولی چقدر بچه ها حالیشونه 

یه جوری شدم منم دوست نداشتم اینطوری شم دوست داشتم پولامو جمع کنم خونه بخرم برای زندگیم خرج کنم اما نشد🤦‍♀️🤦‍♀️

بیخیال عزیزم ناراحت نشو

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

بچست ولش کن 

ولی میتونی تلاشت رو بکنی 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ذهنیتش بچگانس. فکر میکنه همه انتخابها دست خودشه

اره🤦‍♀️🤦‍♀️آخه چند‌وقت پیش داشتم اون یکی خواهرم رو‌نصیحت میکردم گفت حالا خودت که این کارارو‌انجام دادی چیکار کردی

به اون یکی خواهرم چند وقت پیش گفتم فلان چیز برای چیه یکم‌دخترونه رفتار کن.گفت حالا تو‌کع دخترونه رفت ...

چندسالشه؟
شاید بچس نمیفهمه ناراحت نکن خودتو واسه ایندت تلاش کن ادما حرف زیاد میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

۱۶ سالش اره بابا

بچس دیگه درکی از شرایط نداره همه سعیتو بکن که موفق بشی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من‌خودم‌مگه‌چند‌سالمه تازه شده ۱۹ سالم

متاسفم امیدوارم موفق باشی عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانم هم یه سری مواقع میگه شوهرت دادم راحت یشم نشد.اینا هم سواستفاده میکنن

اخه تو سن کم؟؟؟؟؟شوهر داد راحت بشه دخترشو بدبخت کرد ایبابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40