2777
2789
ممنونم از محبت و کلام دلگرم‌کننده‌ات... الهی دلت روشن به انوار الهی بشه...

برام دعا کن زودتر عروسیمو بگیرم و شوهرم کار پیدا کنه روانی شدم از این عقد لعنتی

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
خیلی خانمی... معلومه برای تربیت و لقمه‌ای که خوردی وقت و انرژی صرف شده... بزرگواری... لطف کردی که ...

لطف داری گلم . شما خودتون خوبین ک بقیه رو خوب میبیند. الانم منو خواهر خودت فرض کن البته اگه لایق باشم . 

از نا امیدی آبی برای آدم گرم نمیشه گلم . تا زمانیکه نفس میکشی و حیات داری ک الهی 120 ساله بشی حق زندگی طبیعی رو از خودت صلب نکن . از گذشته ات عبرت بگیر اما مطلقا باهاش زندگی نکن . همه همه ذراتی هستیم ک سرشار از نیازیم . نیاز داریم محبت کنیم محبت ببینیم . عشق ورزی کنیم امیدوار باشیم .گلم من. گرایش و اعتقادات شما رو نمیدونم اما من طبق عقایدم محدودیت ها رو تا زمانی باهاشون کنار میام ک گفته خدا و رسولش باشه . بقیه محدویت ها و موانع زندگی رو یه هاله اغواکننده میبینم ک فقط مغزمو احاطه کرده مثل همین سن ک شما فرمودین مگه خدا گفته از یه سنی ب بعد تنها باشین ؟یا خدا گفته فقط حق دارین یه بار زندگی متاهلی رو تجربه کنید؟ پس چون خدا نگفته من باید اینو یه محدویت اغواکننده از سمت شیطان ببینم ک دوست داره ناامیدی منو ببینه . واسه همینه ک ناامیدی گناه کبیرست . قطع ب یقین بهتون بگم هررررر انسانی با اعتماد بنفس و توکل ب خداوند به هرآنچه که میخواد میرسه . هر چه ک فکرشو بکنی . من خودم استخدلم شدن تو یه نهاد دولتی برام خیلی دور از ذهن و دسترس بود. شدیدا علاقه داشتم ک کار دولتی کنم اما با حواشی خودمو گول میزدم ک نمیشه و امکان نداره و همه جا پارتی بازیه و فلان . روزی ک ازمون ورودی دادم متوجه شدم ک همه دکترا و ارشد دارن و من فقط لیسانسم خیلی ناامید از سرجلسه بلند شدم .مادرم گفت چطور دادی ؟گفتم اصلا قبول نمیشم . چنان عصبانی شد چنان دعوام کرد ک کلا از حرف خودم پشیمون شدم خسته و ناامید رفتم زیارت اونقور اونجا گریه کردم وقتی سبک شدم گفتم همه چیز رو سپردم ب اون بالایی شد ک شد نشد هم بازم تلاش میکنم . در کمال ناباوری من تو استخدام نفر اول آزمون کتبی شدم و دعوت ب مصاحبه . اونجاست ک فهمیدم خوبه ادم پارتیش و یارو باورش خدا باشه نه بنده ی خدا .تکرار میکنم  با نیروی اعتماد بنفس و توکل. به هرانچه در ذهنت میپرورانی خواهی رسید .

برات آرزوی سلامتی و بهروزی و خوشبختی و عاقبت بخیری دارم گلم 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن زودتر عروسیمو بگیرم و شوهرم کار پیدا کنه روانی شدم از این عقد لعنتی

چشم... ایشالا اسباب و شرایط عروسی‌تون به بهترین نحو فراهم بشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چشم... ایشالا اسباب و شرایط عروسی‌تون به بهترین نحو فراهم بشه

مرسی گلم ان شالله زودتر بریم سر زندگیمون واقعا دارم افسردگیم  شدید میشه و ب فکر خودکشی میرسم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
مرسی گلم ان شالله زودتر بریم سر زندگیمون واقعا دارم افسردگیم  شدید میشه و ب فکر خودکشی میرسم

نه خوشگلم این حرفها رو نزن... حق داری... بلاتکلیفی سخته... ولی خدا ایشالا کمک میکنه بهتون... آسونتر هم اگر میشه بگیرین، بگیرین و برین سر زندگیتون خدااا باز میکنه درهای رحمت رو...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه خوشگلم این حرفها رو نزن... حق داری... بلاتکلیفی سخته... ولی خدا ایشالا کمک میکنه بهتون... آسونتر ...

من از خدامه اصلا عروسی نگیریم همینجوری  بریم سر زندگی مادرشوهرم  راضی نمیشه میگه ن بچه اخرمه عیشش باید ببینم  واقعا اوضاع زندگیم خیلی سخته خیلی

من از خدامه اصلا عروسی نگیریم همینجوری  بریم سر زندگی مادرشوهرم  راضی نمیشه میگه ن بچه اخر ...

حق داری... چه دختر و عروس قانع و خوبی هستی... ایشالا خوشبخت میشی...

حق داری... چه دختر و عروس قانع و خوبی هستی... ایشالا خوشبخت میشی...

ممنونم همچنین شما

سبزیش ک سرخ نشده کلی هم اب داره سبزیش مثل سبزی اش

.الله ظاهرش شبیه قرمه سبزی نیس آب خورشت هم باید کمتر باشه سبزی هم درحد تفت انجام بده نه خیلی سرخ وسیاه کنه نه خام باشه 

خب راست میگه این بنده خدا، مادرش هست که باشه دسترنج شوهرو برکت خدا رو که نباید حیف کنه باید ایرادشو بهش گفت اگر مادر خودخواهی نباشه ایراداتش روقبول میکنه تلاش میکنه غذاهاش رو بهتر بپزه 

درست میکنم نمیزاره همش غر میزنه بعدش نمیخوره

رفتار پدرت چطوره چیزی نگفته ب این قورمه سبزی های مامانت ؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊