لطف داری گلم . شما خودتون خوبین ک بقیه رو خوب میبیند. الانم منو خواهر خودت فرض کن البته اگه لایق باشم .
از نا امیدی آبی برای آدم گرم نمیشه گلم . تا زمانیکه نفس میکشی و حیات داری ک الهی 120 ساله بشی حق زندگی طبیعی رو از خودت صلب نکن . از گذشته ات عبرت بگیر اما مطلقا باهاش زندگی نکن . همه همه ذراتی هستیم ک سرشار از نیازیم . نیاز داریم محبت کنیم محبت ببینیم . عشق ورزی کنیم امیدوار باشیم .گلم من. گرایش و اعتقادات شما رو نمیدونم اما من طبق عقایدم محدودیت ها رو تا زمانی باهاشون کنار میام ک گفته خدا و رسولش باشه . بقیه محدویت ها و موانع زندگی رو یه هاله اغواکننده میبینم ک فقط مغزمو احاطه کرده مثل همین سن ک شما فرمودین مگه خدا گفته از یه سنی ب بعد تنها باشین ؟یا خدا گفته فقط حق دارین یه بار زندگی متاهلی رو تجربه کنید؟ پس چون خدا نگفته من باید اینو یه محدویت اغواکننده از سمت شیطان ببینم ک دوست داره ناامیدی منو ببینه . واسه همینه ک ناامیدی گناه کبیرست . قطع ب یقین بهتون بگم هررررر انسانی با اعتماد بنفس و توکل ب خداوند به هرآنچه که میخواد میرسه . هر چه ک فکرشو بکنی . من خودم استخدلم شدن تو یه نهاد دولتی برام خیلی دور از ذهن و دسترس بود. شدیدا علاقه داشتم ک کار دولتی کنم اما با حواشی خودمو گول میزدم ک نمیشه و امکان نداره و همه جا پارتی بازیه و فلان . روزی ک ازمون ورودی دادم متوجه شدم ک همه دکترا و ارشد دارن و من فقط لیسانسم خیلی ناامید از سرجلسه بلند شدم .مادرم گفت چطور دادی ؟گفتم اصلا قبول نمیشم . چنان عصبانی شد چنان دعوام کرد ک کلا از حرف خودم پشیمون شدم خسته و ناامید رفتم زیارت اونقور اونجا گریه کردم وقتی سبک شدم گفتم همه چیز رو سپردم ب اون بالایی شد ک شد نشد هم بازم تلاش میکنم . در کمال ناباوری من تو استخدام نفر اول آزمون کتبی شدم و دعوت ب مصاحبه . اونجاست ک فهمیدم خوبه ادم پارتیش و یارو باورش خدا باشه نه بنده ی خدا .تکرار میکنم با نیروی اعتماد بنفس و توکل. به هرانچه در ذهنت میپرورانی خواهی رسید .
برات آرزوی سلامتی و بهروزی و خوشبختی و عاقبت بخیری دارم گلم 😘