2777
2789
بچه ها یه چیزی خیلی برام سواله اونایی که اینجوری ان میشه جوابموبدن؟ تو اینستا یا سایت میبینم خیلیا ...

خوب عزیزم اکثرا همسراشون نهار نمبان خونه 

شام هستن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ما از اول هفته تا حالا مهمون داشتیم یخچالم داره میترکه از بس قابلمه کوچولو کوچولو توشه.😑

چه باحال گفتی 😂😂😂 قابلمه کوچولوکوچولو

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه چیزی خیلی برام سواله اونایی که اینجوری ان میشه جوابموبدن؟ تو اینستا یا سایت میبینم خیلیا ...

نه 

من ظهرا تنهام شوهرم سرکاره 

همیشه شام درست میکنم 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ممنونم عزیزم میشه بگی چطوری برنجو دمپخت میکنی؟آبش کامل بخار میشه بعد دمی میذاری روی در قابلمه یا یک ...

برنج کلا بدون اب باشه موادت ک ابش کمی کشیده شد برنج رو ب مواد اضافه کن باید کته بشه برنج 

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤

ما هم اینجوری هستیم مگر اینکه شب مهمون داشته باشیم یا اینکه نون نداشته باشیم

این کاربری در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ به بنده واگذار شده
چه باحال گفتی 😂😂😂 قابلمه کوچولوکوچولو

اخه از هرکدوم اضافه میاد منم عادت ندارم غذا بریزم اسراف کنم.مهمونامون عصری رفتن خداروشکر.زرشک پلو.مرغ.قورمه سبزی.قیمه.باقالی پلو لوبیا پلو ماکارونی چند نمونه سالاد.یکم دمپختک.عکس از یخچال بفرستم زهلت آب میشه.😂😂

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤