2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلافل

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

دارم کتلت سرخ میکنم 

شوهرم گفت شام چیه گفتم کتلت یه آهی گفت😂😂😂😂😂🤕🤕🤕🤕🤕🤕

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها یه چیزی خیلی برام سواله اونایی که اینجوری ان میشه جوابموبدن؟

تو اینستا یا سایت میبینم خیلیا واسه شام برنج میپزن مثلا زرشک پلو یا قیمه با پلو و...

سوالم اینه ظهر مگه برنج نمیخورن؟

ما اخه اینجوریم ظهرا برنج شبا نون ...اطرافمم همه همینجورن

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

ما از اول هفته تا حالا مهمون داشتیم یخچالم داره میترکه از بس قابلمه کوچولو کوچولو توشه.😑

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
پیاز رو تفت میدی بعد سیب زمینی هم نگینی خورد میکنی گوجه رو دوست داشتی مربعی کن اگه حال نداشتی تو غذا ...

ممنونم عزیزم

میشه بگی چطوری برنجو دمپخت میکنی؟آبش کامل بخار میشه بعد دمی میذاری روی در قابلمه یا یکم آب دار؟

هفت‌شهر‌عشق‌را‌عطار‌گشت...ما‌هنوز‌‌‌‌‌اندرخم‌‌یک‌کوچه‌ایم