2777
2789
عنوان

شوهر مشروب خور

634 بازدید | 40 پست

میخوام جدا بشم ازش هرروز میخوره ، ۱۱ساله زندگی میکنیم و ۷ ساله که اعتیاد داره به الکل، قبلا ازش شکایت کرده بودم و تعهد داده بود، خیلی تلاش کردم و کمکش کردم ترک کنه ولی ۲ روز میزاره کنار دوباره شروع میکنه

چیکار باید کنم؟ یه دختر ۶ ساله داریم همیشه کوتاه میام و خودمو میزنم به بیخیالی ولی دیگه نمیتونم خیلی خسته شدم

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤

وقتی میخوره،مشکلی واسه شما به جود نمیاره؟؟

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار برو عزیزم اون درس بشو نیس 

ما یه همسایه داریم اونم مست ک میکنه زنو بچشو میندازه تو کوچه وسایلای خونه رو میشکنه زنش هزاااااار بار قهر رفته...هردفه بدتر انقد گناه دارن بچه هاش دایم تو کوچه و خیابونن دوتا دختر کوچیک و دوتا پسر 

انقد میزنتشون وحشی

وقتی میخوره،مشکلی واسه شما به جود نمیاره؟؟

قبلا بهش گیر میدادم دعوامون می‌شد فحاشی می‌کرد عربده میکشید بعضی وقتا دست روم بلند می‌کرد 

یه مدتیه باهاش کاری ندارم ولی وقتی مست میشه بداخلاق میشه 

کلا خسته شدم از این زندگی 

دخترم از خونه فراریه نمیاد خونه همش خونه مامانم میمونه 

چون هیچ کانون گرمی نداریم نه خانوادگی بیرون میریم نه کنار هم تو خونه بشینیم شام بخوریم فیلم ببینیم …..

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤
آدمی که زیاد مشروب میخوره خیلی خطرناکه.

والا تو فیلما دیدیم ادمای مست خیلی حالشون بد باشه میرن با یکی میخابن 

ولی این همسایه ما همه شهرو رو سرش جمع میکنه 

یعنی زنش بنده خده نماز خون مهربون بیچاره زندگیش زهرماره بچه هاش ک هیچی

من شوهرم یه هفته افتاده بود رو دور مشروب خوری قبلش اصلانمیخورد اینقدازخداخواستم گفتم خودت یاکاری کنه این مشروبوترک کنه بعدهمون هفته یه معده دردوشکم دردی گرفتش که دیگه الان نه فقط مشروب نمیخوره بلکه ازش متنفره گفت دیگه تاعمردارم نمیخورم ...جالب اونجاست اون روزپریودشدم دردداشتم رفت برام ۳ تابسته شیاف گرفت اورد گفت حالادرکت میکنه که شکم دردچقد بده😆

کارخوبه خدادرست کنه...