2777
2789
عنوان

شما باشین این بی آبرویی رو تحمل میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 24 پست

ولی داییم اینا خیلی سرکوفت به مامانم میزنن که چرا طلاقش گرفتی الان جدا شد دیگه خیلی خوشبحت شد ؟ آخه ۳۰ سالم شد امسال 

اونم دوباره ازدواج کرد و برد همون طبقه پایین مامانش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی داییم اینا خیلی سرکوفت به مامانم میزنن که چرا طلاقش گرفتی الان جدا شد دیگه خیلی خوشبحت شد ؟ آخه ...

بیچاره زنش

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
ولی داییم اینا خیلی سرکوفت به مامانم میزنن که چرا طلاقش گرفتی الان جدا شد دیگه خیلی خوشبحت شد ؟ آخه ...

اره خوشبخت شدی زیر بار حرف مفت نرفتی 

سنت هم هنوز کمه همه چیز ازدواج نیست گلم با هر قیمتی شوهر کردن و زندگی متاهلی داشتن هنر نیست گلم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

این درست بشو نیست

حتی نکرده برای درآوردن لج توام که شده بره یه خونه بهتر بگیره باز برداشته همون کار رو تکرار کرده 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
بیچاره زنش

نمیدونم همش میگم شاید دیدن چه بلایی سر من آوردن نموندم با این یکی خیلی خوب باشن که ابرو داری کنن 

فقط من این وسط نابود شدم خیلی میلیارد و پولدار بود ولی هیچی بهم نداد و الان خیلی سختم هست

این درست بشو نیست حتی نکرده برای درآوردن لج توام که شده بره یه خونه بهتر بگیره باز برداشته همون کار ...

اون کلا زندگی استبدادی دوست داشت هرچی میگه همون باشه و دوباره برده پایین خونه مامانش که همه چی زیر نظرش باشه با کمک خانوادش .عقد که کرده سه ماهه برده خونه من و ۵سال آلاف کرد 

اون کلا زندگی استبدادی دوست داشت هرچی میگه همون باشه و دوباره برده پایین خونه مامانش که همه چی زیر ن ...

گور پدرش 

بره گم شه اون شوهر سابق مستبدت

مگه داییت نونتو میده که سر دلش سنگینی میکنی؟

خوب کاری کردی برو دنبال یه زندگی بهتر خودت همت کن زندگیتو بساز

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
اون کلا زندگی استبدادی دوست داشت هرچی میگه همون باشه و دوباره برده پایین خونه مامانش که همه چی زیر ن ...

هرگز پشیمون نباش چرا باید این همه خفت رو تحمل میکردی داییت اینا دلسوزت نیستن اگه بودن سرزنشت نمیکردن

شما دیر جنبیدی چرا خودتو ۵ سال  سوزوندی؟ وقتی فهنیدی خوب نیس درست بشو نیس حقیرت کرده همون وقت تموم میکردی.

اما بازم خوبه. ان شالله ی بخت خوب نصیبت بشه ک ارامش داشته باشی.

مطمئن باش الان با زنش مث تو رفتار نمیکنن، ک در بره

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪