2777
2789

سلام.

من چندسال پیش خانم دکتر فرزانه خاقانی که مطبشون تو افسریه هست میرفتم،الان ی مدت بود ک نرفتم و پارسال ک خواستم برم نوبت اینترنتی گرفتم و بعد نزدیک تایم نوبتم ک بود زنگ زدن و کنسل کرد منشیشون و زود قط کرد بعد گفت ک خبر میدم و نداد.

الان خیلی وقته گذشته و من و خیلیا ک همو می‌شناختیم و میرفتیم پیش خانم دکتر از طریق سایت،شماره تلفن،حضوری میریم و جویا میشیم هیشکی خبر نداره میگن ک نمیدونیم کجان!!!!

خواستم ببینم کسی از شما دوستان خودش خبر داره یا از کسی چیزی شنیده ممنون میشم کمکم کنید 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
فعلا کار نمیکنه تو خونش نشسته

واقعا؟خبر دارین یا از کسی شنیدین؟چرا اخه😔

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد بره آلمان

اوووووو حیف شد😔ایشالا هرجا میره موفق باشه.ممنونم🌹

سلام دکتر خاقانی دیگه ویزیت نمیکنه؟

سلام.نمیدونم والا ۲ساله هم سر زدم هم زنگ زدم خبری نشده دیگ بیخیال شدم