2777
2789
عنوان

زن ۴۵ ساله میتونه حامله بشه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 39 پست

تا زمانی ک زن پریود میشه حامله هم میشه

ولی خب ریسکش بالا میره

اما بله خیلیا پیش میاد حتی ناخواسته باردار میشن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چرا نشه، تا زمانیکه یائسه نشده امکانش هست ، باید اول از همه آزمایشات قبل از بارداری به خصوص ذخیره تخمدان بده، اگه مشکلی نباشه، هپسرش باید آزمایش اسپرم بده که ببینن مشکلی داره یا نه، بعد از اینا میشه تازه راهکار پیدا کرد

... و من به تو ایمان دارم...
ان شاالله میشه  بگو استری نداشته باشه و بیخیال باشه زود باردار میشه  و اگه خودشون مشکلی ...

میترسه چون اگه شوهرش بره و نداشته باشه طلاقش میده اینم تاحالا دختر بوده

چجوری کجا بایدبره

من والا خودم نرفتم اما تو نی نی سایت هستن خانما

بش بگو مراکز ناباروری بپرسه که تخمک فریز میکنن .فعلا فریز کنه چه بعد اقدام بچه دار بشه چه نشه .

برای اطمینان بیشتر

باید چکار کرد من خیلی میترسم یائسه بشه بخدا خیلی گناه داره 

چون بچه نداره گناه داره؟؟

۴۵سالگی بچه رو میخواد چیکار آخه مگه تخم طلا میزاره واسش جز دردسر چی داره؟

کلی ریسک بارداری داره تو این سن

اختلاف سنی اون بچه هم در نظر بگیره 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اره منظمه

پس میتونه تخمک فریز کنه. همزمان پیش یه متخصص با تجربه تحت درمان باشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
میترسه چون اگه شوهرش بره و نداشته باشه طلاقش میده اینم تاحالا دختر بوده

وااا اینطور اگه ازمایش نده و همسرش مشکل داشته باشه که فقط وقتو هدر میدن 

بگو برا خودش هم مولتی ویتامین قبل از بارداری بگیره معجونهای تقویتی درست کنه بخوره 

اسید فولیک هم بخوره 

خود خانوم آزمابش قبل از بارداری داده؟مثلا تیرویید؟

دکتر رفته مشکلی داشته یا نه