2777
2789
عنوان

توروخداکمک.....گریه

11888 بازدید | 16 پست
بچم دوسه روزه هیچی نخورده /سرما خورده .بینیش پره .وقتی سینمو میگیره نفس نمیتونه بکشه.واسه همین شیر نمیتونه بخوره کسی میدونه چطور داخل بینی بچه رو میشه خالی کرد؟ یا چکار کنم دماغش کیپ نشه//ممنون
آرزو دارم بهاران مال تو/// شاخه های یاس خندان مال تو/// آن خداوندی که دنیا افرید /// تا ابد همراه و پشتیبان تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوآر استفاده میکنم خیلی خوبه
قبلش تو هر بینی 2 قطره قطره بینی بریز و بعد با پوآر بکش
سرشم یه کلاه بذار حتما سرش سرد شده بینیش انقدر کیپه
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
اسپری دکوسالین بگیر از داروخونه، برای بینیه. اونو که بزنی یه کم داخل بینیش نرم میشه یا خودش خالی میشه، یا با فین گیر خالی کن.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
پوار که فقط جنبه تزیینی داره شوشو با شلنگ //میک زده بازم نیومده بیرون/چیزی توش نیست کیپ شده قطره هم ریختم فایده نداشت
آرزو دارم بهاران مال تو/// شاخه های یاس خندان مال تو/// آن خداوندی که دنیا افرید /// تا ابد همراه و پشتیبان تو
گند بزنه به این سرعت سایت/بابامردم یه سوال پرسیدم//یا درستش کنید یا تخته
من کلا فقط آب نمک میریختم قبل شیر خوردنش تو بینیش... ترشحات بینیش رو همراه شیر قورت میداد دیگه... آخه بعدا دفع میشه خیلی نگران نبودم....
سرما خوردگی خیلی بده... مخصوصا این جدیده..دختر من یک شب تا صبح نخوابید چون نمیتونست نفس بکشه...
من گاهی با دست هم میگرفتم بینیشو وقتی شیر میخورد که جلو راه هواییش نیاد...
فقط باید تحمل کنی و ذره ره بهش شیر بدی...
اسپری دی بی سالین بگیر ( همون قطره بینی هست ولی به فرم اسپری ) بینی اش رو روزی سه بار بشور با این اسپری .
تجربه خودم اینه اسپری می زدم و می بردمش تو حمام خیلی گرم و مرطوب سریع فینش می اومد !!!!
پوآرت یا خوب نیست یا اشتباه استفاده میکنی
من پوآر چیکو دارم عالیه
دخترای منم سرما خوردن و بینیاشون کیپه دیشب توی کتری آب و آویشن ریختم گذاشتم رو بخاری خدا رو شکر امروز بهترن
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]