2777
2789
عنوان

مامانایی که امسال کلاس اولی دارین بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 19259 بازدید | 1458 پست
عزیزم در وهله ی اول  دور کردن استرس  فرزند دلبندتان را با همکلاسی و فامیل و همسایه و... ...

نه اصلا مقایسه نمیکنم 

فقط یه سری استرسای مادرانه اس مثل دور شدن ازش نصف روز 

اینکه پسر بچه اس و شیطون نکنه نمونه سر کلاس الیچبته به لطف کلاس زبانی که ثبت نامش مردم این استرس خیلی کم شد چون عاشق کلاسشه و لحظه شماری میکنه بره 

و دغدغه دیگه ام اینه که از مشق نوشتن اصلا خوشش نمیاد پسرم پیش دبستانی نرفت و خودم باهاش کار کردم برای لوحه نویسی انقدر بهانه اورد که ولش کردم یه خط مینوشت میگفت خسته شدم بسته موندم موقع مشق نوشتن چه بساطی باهاش دارم😅ولی عوضش یادگیریش خداروشکر خیلی خوبه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

همین جا خوبه

من همش استرس دارم. نمیدونم چکار کنم. بچه م یه خورده تو نگه داشتن ادرار مشکل داره. مشکل جسمی نداره خدارو شکر و کاملا سالمه اما تنبله تا نزدیک ریختنش نباشه دستشویی نمیره همش به خودش میپیچه. تنها نگرانیم اینه نکنه تو مدرسه خودشو خیس کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@cheshmakk2     @1399parsa    

سلام عزیزم دختر من که لحظه شماری می‌کنه مدرسه باز بشه دیگه بعد چیکار کنه نمیدونم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
سلام عزیزم دختر من که لحظه شماری می‌کنه مدرسه باز بشه دیگه بعد چیکار کنه نمیدونم

سلام‌خوش‌اومدین 

ان شاءالله که بهترینها براش رقم میخوره

همین جا خوبه من همش استرس دارم. نمیدونم چکار کنم. بچه م یه خورده تو نگه داشتن ادرار مشکل داره. مشکل ...

این دغدغه ها با کمک هم دیگه 

کم میشه 

شما بهترین فرزند را دارید 

چون شما لایق بهترین ها هستید 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
وای من از این میترسم بچه های بی ادب تو مدرسه باشن یا بزرگترها اذیت کنند.  بچم دختره و مدرسه دو ...

دقیقا یکی از استرسای بزرگ من همینه خیلی خیلی بابت این قضیه ناراحتم راستش انقدر که این قضیه فکرمو مشغول کرده به فکر چیز دیگه ای اونقدرا نیستن چون بالاخره عادی میشه همه چیز خودمونم این دوران و گذروندیم ولی همکلاسی و محیط مدرسه خیلی مهمه برام به هرکی هم میگم مسخره میکنن که مهم معلمه 

وای من از این میترسم بچه های بی ادب تو مدرسه باشن یا بزرگترها اذیت کنند.  بچم دختره و مدرسه دو ...

عزیزم 

دختر بچه ها و پسر بچه ها مخصوصا کلاس اولی ها 

بهترین لباس را می پوشند

در مدارس 

آموزش تو صف ایستادن و کلاس را شناختن و معلم و ... را به مدت یک هفته کار باهاشون می شه 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
دقیقا یکی از استرسای بزرگ من همینه خیلی خیلی بابت این قضیه ناراحتم راستش انقدر که این قضیه فکرمو مشغ ...

نه من به مدیر هم گفتم برام محیط سالم مهمتر از آموزش هست. برای پسرم گذاشتم غیرانتفاعی اینقدر نمی‌ترسید الان وسواس گرفتم. اومدم جفت مدرسه خونه اجاره کردم که هی سر بزنم چکار کنم

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
منم خیلی استرس دارم اینکه صبح تا ظهر تو مدرسه خدای نکرده اتفاقی نیفته کسی هلش نده☹

کلاسای مدرسه ای که من پسرمو ثبت نام‌کردم طبقه بالاس و اینم منو نکران میکنه مخصوصا پسر بچه ان و بازیاشون خشن همش میترسم همو هول بدن پسر خودمم تازگیا خیلی خشن بازی میکنه و هول میده خواهرشو خیلی نگران این مسئله ام‌ مشکلی پیش نیاد

عزیزم  دختر بچه ها و پسر بچه ها مخصوصا کلاس اولی ها  بهترین لباس را می پوشند در مدارس&n ...

خداروشکر اگه اینطوری باشه که خوبه

کلاسای مدرسه ای که من پسرمو ثبت نام‌کردم طبقه بالاس و اینم منو نکران میکنه مخصوصا پسر بچه ان و بازیا ...

من یکی از معیار هام. یک طبقه بودن مدرسه بود

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم