2777
2789
عنوان

طولانی شد ولی خیلی نیاز دارم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست

ببین بنظر من درست نیست این رابطه 

چرا خوب تو میگی هیچ حسی نداشتی ولی باهاش حرف میزدی.اطلاع داده بودی به این امیر بگی ما دوست معمولی هستیم؟

کاری نکن فعلا اگه واقعا قصدت پسرعموشه باید قید امیر رو بزنی وحرف اینا رو تعطیل کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بکش بیرون ازین علاقمندی

بزار دوسال دیگه به حال الانت گریه میکنی میکی چ خری بودم 

اونوقت هی موهاتو میکشی و خودتو میبندی ب فحش

از ۱۳تا۱۸  یعنی صبح عاشق عصر فارغ

هی مقایسه میکنی 

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

به نظرم ۲۱ سال کمه واسه پسر و همینطور ۱۸ سال برای دختر

ولی راحت به امیر حست رو بگو و باهاش قطع رابطه کن

ولی به سامیاره هم حست رو بهش بگو و بگو دوست دارم بیشتر باهم آشنا بشیم 

و به سامیار هم بگو از امیر بدت میاد و میخوای باهاش کات کنی

به نظرم ۲۱ سال کمه واسه پسر و همینطور ۱۸ سال برای دختر ولی راحت به امیر حست رو بگو و باهاش قطع رابط ...

من اصلا تو این فازا نیستم واقعا شاید دوست پسر داشته باشم ولی عشق و عاشقی اینا نه یبار فقط با یکی بودم ک اونم تموم شد و واقعا فک نمیکردم همچین بشه من اومدم اینجا تاپیک زدم نظر خواستم از بزرگترا ک مث خواهرم نظرشونو بدونم هرکی یه بی احترامی میکنم واقعا انتظار نداشنم

من اینجا تاپیک نزدم ک بیاین بی احترامی کنین ک درستو بخون بچه جون فلان من امسال کنکور دادم درسمو خوبه ...

باشه برو هر کار دلت میخواد بکن بی احترامی نکردم بچه جون.. اتفاقا خواستم راهنماییت کنم وگرنه قشنگ یادت میدادم چجور اونو بپیچونی چجور اینو عاشق کنی چجور اونو ول کنی ... یه روز تاپیکای اینجارو بخون نصفش کات کردمو بنظرتون بهم میرسیم و...  به سنت کاری ندارم هر کی صلاح خودشو ندونه از نظر من بچست ...  چرا اتفاقا به درس مشق ربط داره حالا ربطش رو بعدا میفهمی ۱۰ سال که گذشت میگی چرا وقتمو با عیاشی هدر دادم نمیگم عیاشی نکن حداقل تو این سن نکن بزار یکم سنت بره سطح خودتو بدونی یکم پخته تر شی چهارتا پسر دیدی دست و پات نلرزه با دید باز انتخاب کنی  حالا دلت میخواد از سن ۱۸ سالگی وارد این قضایا بشی بعدش تاپیک بزنی مامانم فهمید و بابام اینکارو کرد و فلان... به خودت مربوطه من وظیفمو ادا کردم راستی دیگه نگین دوس پسر داریم و مذهبی هستیم اسم مذهبی هارو ازینی که هست خراب تر نکنین