2777
2789
من فقط برای زمانی می‌خوام که مهمون بیاد اینایی که میگی از کجا میشه تهیه کرد؟

برای تایم محدود بخوای خوبه البته اون مدل هدفونی رو من پیشنهاد میکنم فشاری ک من احساس میکرد ب سرم میاره البته اون هدفون نمیاورد من چون عینک مطالعه میزدم و هدفون روی دست عینک قرار میگرفت در واقع دست های عینک رو ب سرم میچسبوند و حس فشار میکردم بعد از چند ساعت

کن مدل هدفونیش ک زرد رنگ هست چند مدل داره این از همه بهتره چون بغلاش کامل با اسفنج فیکس شده صدا رد و بدل نشه از لوازم کار فروشی  گرفتم نمیدونم اسمش چی هست سطح شهر بعضی مغازه ها هست لوازم کار میفروشه بگی گوشگیر میخوام بهت میدن

اون پنبه ای مانند ها رو از دیجی کالا سفارش دادم فشار میدی میزاری تو گوش خودش توی گوش باز میشه

چجوریه؟ از اون پنبه ایاس؟ رنگش زرده؟ شما از کجا خریدیدن؟ من واقعا احتیاج دارم

عزیزم مثل هدفون می مونه، مال ما رنگش قرمزه. 

توی کارخونه هایی که سرو صدای دستگاه ها خیلی زیاده، کارگرا استفاده می کنن. 

پسر من از داداشم گرفت، ولی فکر کنم  فروشگاه های لوازم و تجهیزات بهداشتی-پزشکی داشته باشن. اگر هم نداشته باشن، راهنماییت می کنن که کجا داره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تایم محدود بخوای خوبه البته اون مدل هدفونی رو من پیشنهاد میکنم فشاری ک من احساس میکرد ب سرم میا ...

مرسی پس هدفون زرد رنگ هست 

واقعا ممنون از راهنماییت ♥️ 🫂 

مرسی پس هدفون زرد رنگ هست واقعا ممنون از راهنماییت ♥️ 🫂

اسی مال ما شبیه تصویر بالاست. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

برای تایم محدود بخوای خوبه البته اون مدل هدفونی رو من پیشنهاد میکنم فشاری ک من احساس میکرد ب سرم میا ...

میگم اون پنبه ای ها چطور بود؟ 

صدا میومد 

شما خودت کدومو پیشنهاد میدی

اون زرد و سفید هارو میگی؟

من یه مدت استفاده میکردم، اینطوری نیست که صداهارو به صفر برسونه، ولی مثلا نصف میکنه و همونم خوب بود

هرچند من طولانی مدت استفاده نکردم و نمیدونم در دراز مدت اثرش چجوریه

اوه فک کنم تو گرما بپزه ادم

خوب دیگه اگه می خوای صدا را کامل بگیره، باید شبیه همین بگیری.

عه چقد بدددد من برا زمانیکه مهمون میاد لازم دارم

من که راضی بودم ازش

ببین من یه بازه‌ای توی سال کنکورم خیلی از نظر عصبی حساس شده بودم، بخاطر همین صداها چه بلند چه کوتاه عصبیم میکرد و تمرکزم رو به هم میزد

مثلا اعضای خانواده با صدای متوسط صحبت میکردن یا تلویزیون روشن بود و ...

ولی با این گوش گیره بهتر شد اوضاعم و خودم هم سعی کردم حساسیتم رو کم کنم، دیگه کم کم این حساسیت به صدا ها هم از سرم افتاد

مارکش چیهشدیدا لازم دارم واسه خواب بعد از ظهردوقلوهام نمیذارن بخوابم

عزیزم عکس مشابه اش رو گذاشتم، ولی فکر نکنم برای خواب مناسب باشه، چون شبیه هدفون هست و بزرگه. 

میگم اون پنبه ای ها چطور بود؟ صدا میومد شما خودت کدومو پیشنهاد میدی

پنبه ای ها ی مدت استفاده کردم گوشم عفونت کرد و گوش درد گرفتم چون باید فرو کنی تو گوش‌ دوستمم دقیقا اون پنبه ای ها رو که استفاده کرد گوش درد گرفت گوش اونم بعد یه مدت عفونت کرد