2777
2789
عنوان

استرس و قند خون

7444 بازدید | 19 پست

استرس روی قند خون چقدر اثر داره؟؟

کسایی ک استرس زیاد داشتن تو بارداری..قند خونشون نرمال بوده؟؟

مثلا تست تحمل گلوکز رو دادین استرس داشتین.. جوابش نرمال دراومد؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
هیچ تاثیری نداره استرس به قند خون چه آخه😂

چرا اتفاقا

استرس هورمون کورتیزول ترشح میکنه و کورتیزولم اثر مستقیم رو قندخون داره و بالا میبره

There is GOD💚💚💚   ..                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگن بالا میبره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

اسنرس روی قند ناشتا اثر داره...منکلا نمیتونم تست قند بدم...اگر بدونم تو ازمایشم تست قند هم هست انقد دلشوره میگیرم تا قندمو بالاتر نشون میده...

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

😐 بله استرس قند خون و شدید بالا میبره

اصلا گاهی وقتی استرس داری قندت بالاست فقط . 

راهش پیاده روی هست 

اونم طولانی و آروم 

کاربر قدیمی ام 🍭

آروم باش...ملاک فقط قند ناشتا نیس...قند دو ساعت بعد صبحانه هم اگر بخای دکتر برات مینویسه و میگیرن...در مجموع نگران نباش...

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
اسنرس روی قند ناشتا اثر داره...منکلا نمیتونم تست قند بدم...اگر بدونم تو ازمایشم تست قند هم هست انقد ...

من قند ناشتام هفته پیش زیاد بالا نبود...مطمئنی اینو ؟ ینی رو یکساعته دوساعته اثر نداره؟؟

من از اول بارداری سر مسائل مختلف استرس کشیدم.الان دکترم گفته آب دور بچت زیاده احتمالا دیابت داری‌..استرس گرفتم فکرم رفته ب انسولین زدن اصلا

چرا میگن بالا میبره

خب حالا چرا موقع دادن این تست باید استرس داشته باشی؟چیز خاصی نیست یه محلول رو میخوری و خون ازت میگیرن 

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊
😐 بله استرس قند خون و شدید بالا میبره اصلا گاهی وقتی استرس داری قندت بالاست فقط .  ...

ببخشید الان تو نت خوندم.قند استرس رو بالا میبره.

الان من نفهمیدم هردو همدیگرو بالا میبرن؟؟

مثلا استرس داشته باشی قندت میره بالا...قندت بالا باشه استرس میگیری؟؟

خب حالا چرا موقع دادن این تست باید استرس داشته باشی؟چیز خاصی نیست یه محلول رو میخوری و خون ازت میگیر ...

کامنت بالا توضیح دادم.

من قند ناشتام هفته پیش زیاد بالا نبود...مطمئنی اینو ؟ ینی رو یکساعته دوساعته اثر نداره؟؟ من از اول ...

زود ب زود ک انسولین نمیدن...خواهش میکنم...لطفا اروم باش...حتی اگر قند هم داشته باشی...انقد مهم نیس ک استرست مهمه...اروم باش نگران تباش...دو مدل میتونی اثبات کنی قند نداری یکی همون قند تحمل گلوکز ک یه بار ناشتا میگیرن سه بار هم بعد خوردن شربت گلوکز ب فاصله زمانی هر نیم ساعت یا 45دقیقه یه بار....

یا هم ک یه بار ناشتا خون بگیرن...بری خونه صبونه بخوری دوساعت بعد بیاب باز نمونه بگیرن...اینجوری قند داشته باشی نشون میده...ولی قند قد استرس رو بچه اثر نداره...استرسمنو بدبخت کرد...

زود ب زود ک انسولین نمیدن...خواهش میکنم...لطفا اروم باش...حتی اگر قند هم داشته باشی...انقد مهم نیس ک ...

دستت درد نکنه عزیزم امید ب خدا سعیمو میکنم آروم باشم.