2777
2789
عنوان

وقتی که عروس بشم

284 بازدید | 14 پست

بابام تمام زندگیمو داغون کرده ، ذوق لحظه لحظه زندگی رو گرفت ازمون ... هیچ دلخوشی ای برام نزاشت. همه چی رو خراب کرده . حالا یه دعایی کردم از ته ته دلم و با تمام وجودم ، این که وقتی به مرحله ازدواج از زندگیم رسیدم اون کلا نباشه . اصلا حتی روزی که برای اولین بار حرفی از ازدواج من میشه اون از خیلی وقت پیشش نباشه . دوست دارم این مرحله رو لحظه لحظه شو با ذوق خودم و اونجوری که دلم میخواد پیش ببرم . از بچگی آرزوی تور عروس داشتم ولی هیچ وقت نخریدن برام ‌💔 خدایا به این مرحله از زندگیم به این دلخوشیم رحم کن ، بزار اونجوری که می‌خوام بشه . لطفاً دعا کنید برام ❤️ خدایا خواهش میکنم التماس میکنم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا می‌خوام اونجوری که خودم دلم میخواد انتخاب کنم ، اونجوری که می‌خوام دوران آشنایی ، جشن خواستگاری ، نامزدی و .‌‌ .... رو پیش ببرم . با دلخوش و عزت و احترام و بدون نگرانی برم خرید ، برم دنبال کارام . خدایا رحم کن 🥺

عزیزم دعا میکنم پدرت باعث سربلندیت بشه و خاسته های دلت حتی بهتر انجام بشه

اون هیچ وقت باعث سربلندی نمیشه ، سرافکندگی تامه. امیدوارم فقط نباشه کلا .... ممنونم از دعات ، امیدوارم حتی بهتر از اونی که می‌خوام بشه و ذوقش رو داشته باشم 

میفهمم چی میگیبعضی باباها مامانهانبودشون خیییییییییلی بهتر از بودنشون هس

هعییییی 💔 

از خدا می‌خوام این یه ذوق رو ازم نگیره بزاره اینجا از ته دل خوشحال باشم و بر وفق مرادم باشه همه چی ❤️ دست خودش میسپارم اینو  ❤️ خودش بهتر می‌دونه که همه خوشیامون رو گرفت .باورت میشه تو تمام مناسبتها دعوا راه میندازه تا تلخش کنه ، شب عید ، روز قبولی ، عروسیا و ....

اینو از خود خدا می‌خوام ❤️