2777
2789

خانومای عزیز فکر کنید منم دختر خودتون 🥲

اگه بچتون جای من بود و انتخاب رشته داشت 

میذاشتین بره انسانی ؟ 

همینطوری ذهنمو مشغول کرده بود گفتم بگم 

خانواده خودم چیزی نمیگن برای این نگفتم ، واسه این گفتم رشته انسانی ارزش داره شما میزارید بچه هاتون برن؟

ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی😘

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

خواهرم میره نهم 

عمرا بزاریم بره انسانی 

خودشم خداروشکر تجربی دوست داره

منم تجربیو تموم کردم 

تنوع رشته های دانشگاهی تجربی خیلی خیلی بهتر و بیشتر از انسانیه 

روانشناسی و فرهنگیانش خوبه که از تجربیم میتونه بره 

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به عنوان همسن بچه تون 

هر رشته ای دوست داره بزارین بره چون تنها علاقه هست باعث میشه تو دبیرستان دووم بزاره

برا انسانی هم بازارکار هست

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خواهرم میره نهم عمرا بزاریم بره انسانی خودشم خداروشکر تجربی دوست دارهمنم تجربیو تموم کردم تنوع رشته ...

رشته های خوبم داره 

مثلا علوم تربیتی و حقوق و....نمیشه از تجربی رفت 

حالا من که علاقه ندارم چیکار کنم 

واقعا می‌فرستینش تو اون همه رقابت و استرس؟

الان زیاد بهش فکر نکن اواسط نهم میتونی منطقی تر تصمیم بگیری طبق شناختت از خودت و علاقه به درسا و نمراتت

و اینکه انسانی مگه چشه مهم اینه بری سمت چیزی که علاقه داری 

رشتتو جوری انتخاب کن که خودت روش مطمئن باشی نه طبق حرف بقیه

من با اینکه تو کنکور تجربی ضربه بدی خوردم ولی چون انتخاب خودم بود مشکلی ندارم باهاش ولی اگر قرار بود به اصرار والدین برم رشته دیگه ای قطعا تا حالا دووم نمیاوردم تو اون رشته 

من به عنوان همسن بچه تون هر رشته ای دوست داره بزارین بره چون تنها علاقه هست باعث میشه تو دبیرستان دو ...

من بچم کجا بود 😂

خودم نهمم الان باهم حرف زدیم😂😂

من بچم کجا بود 😂خودم نهمم الان باهم حرف زدیم😂😂

عه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکر کرد مامان یکیه🤪🤪🤪

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

من دخترم امسال میره نهم 

خودش باید تصمیم بگیره 

به گذاشتن یا نذاشتن من نیست 

ختی گفتم دوست داری برو فنی حرفه ای یا کاردانش مهم اینکه رشته ایی بری که بازار کار داشته باشه و بهش علاقه داشته باشی قرار نیست همه دکتر مهندس بشن 

من دخترم امسال میره نهم خودش باید تصمیم بگیره به گذاشتن یا نذاشتن من نیست ختی گفتم دوست داری برو فنی ...

ممنون 

بله منم همینو میگن بحث اجازه نیست 

گفتم اگه یه وقت خواست بره انسانی نمیگید نرو بازار کار نداره یا خوب نیست و اینا ؟

خودش چه رشته ای دوست داره بره؟

تو کامنت که نوشتم فکر کنید دختر خودتون😂

🤣🤣🤣🤣🤣