2777
2789

دوستان چندین تاپینگ قبلی گفته بودم 

خواهرم یه خاستگار داره 

هرجا رفتیم تحقیق گفتن ادم نرمالی نیست شر خره 

قبلا عقد بوده طلاق گرفته 

منم با هزاران پافشاری موفق شدم یه بار خواهرم پشیمان بشه حلقه پس بده

بعد دوماه دوباره اومد خاستگاری خانوادم جواب مثبت دادن خواهرم عقد کردن 

الان سه ماهه عقد هستن شوهرش یه ماشین داره مدام میگه پلاک گم شده نمیتونم ببرم بیرون چون توقیف میشه 

چند بار گفتم خب پلاک بگیر گفت نمیتونم برای مسئله میراث اینا شکایت روشه نمیتونم پلاک بگیرم 

هر دفعه یه چیز گفتن 

منم گفتم چقد مشکوکه این چه وضعیه هر روز ماشین پدر بدبخت منو میبره برای این شهر اون شهر چرا بی لاقت یه ماشین نمیخره یا ماشین خودشو ببره یا از خانواده الدنگش بگیره 

چرا ماشین پدر من داغونش کرده اینکه میگم میبره بحث یه ساعت دو ساعت نیست چند روز چند روز میبره شهر های دور پدر منم شرایط این نداره تعمیر کنه 

ماشین خودشو میاره جلو خونه پدرم فقط میگه شبا ببر بیرون از شهر نبر بیرون توقیف میشه 

چند بار گفتم این پسر یه جا کارش میلنگه داره از الان سو استفاده میکنه 

خواهرم باهام قهر کرد هی طلاق میگیرم داری دخالت زندگی منو میکنی به تو چه این حرفا 

الان من دیگه نتونستم یه اشنا داشتم راهنمایی رانندگی رفتم استعلام پلاک گرفتم 

فک کنید به من چی گفتن 😐😐

شکایت مهریه روشه به خاطر همین حکم توقیف دادن بهش 

الان برم بگم یه جنجال به پا میشه 

بعد میکن همه چیز تقصیر تو بوده چون تو از این پسر خوشت نیومده 

همش فضولی کردی به لاخره زندگی به هم زدین 

من دو دل شده نمیدونم رسوا کنم یه ساکت بمونم بعد عزوسی بلاخره خواهرم متوجه میشه شده هوو 

اینم بگم گفتن فقط دوران عقد پسره جدا شده 

ولی من چند جا شنیدم دوتا عقد به هم خورده 

مطمئنم نیستم فقط اونم یه اشنا دیگه دارم ثبت احوال 

جرات نمیکنم برم بفهمم درست هست یا نه 

به بابات بگو هر چی که فهمیدی رو
بعد هم بگو بحث یه عمر زندگی خواهرته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خواهرت نجات بده 

برادری چیزی نداری بهش بگی اون بگه

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

لخدا اینفدر زدن تو ذوقم خواهرم عاشق شده چشم بسته شده خانوادم هم بی بند بار هشتن

اخه چه دلیلی داره اصلا؟

تا اینجا که گفتی این پسر جز شر و بدبختی ویژگی دیگه ای نداشته چرا کل خانوادت اصلا قبولش کردن

وایسا هروقت ماشینو اورد و برگشت، لو بده و الا زود لو بدی ماشین شمارو هم میپیچونه. بذار برگردونه بعد

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چقد باج میدین ب داماد مگه خواهرتون رو دستتون مونده بود اخه🫥

قبلا اینکه عقد کنه میدونستم 

ولی خرف گوش نمیدادن 

الان که عقد کردن عمرا گوش بدن 

میخوام یه جور غیر مستقیم بفهمن نه دهن من 

به نظرتون گزارش ماشین بدم بیان توقیف کن جلو خونه پدرم