2777
2789
عنوان

نکات مهم برای بندکشی سرامیک کف

296 بازدید | 3 پست

بندکشی عملیاتی است که بر روی سرامیک ها برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به لایه های زیرین دیوار و سایر مواد پوششی انجام می شود. به همین دلیل، مواد چسبنده باید دارای چگالی کافی برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و سایر مواد مضر به مصالح ساختمانی باشند. توجه داشته باشید که بندکشی آخرین مرحله است و در نمای پروژه قابل مشاهده است. به همین دلیل اجرای آن به دقت، حوصله و ظرافت کافی نیاز دارد.

پس از قرار دادن سرامیک، نوبت به محکم کردن آن می رسد. بدون انجام این مرحله، سرامیکی که نصب کرده اید ظاهر خوبی نخواهد داشت. علاوه بر این، ملات بین سرامیک ها به مرور زمان از بین می رود. قبل از شروع کار، سطح سرامیکی را کاملا تمیز کنید تا پایه آن برای چسباندن مناسب باشد. اگر موادی روی سرامیک باقی مانده است، آن را بردارید.

علاوه بر این، نوارها در محیط هایی مانند حمام و توالت که در معرض رطوبت هستند بسیار مهم هستند. زیرا به مرور زمان آب به آجر و زیرسازی سرامیک نفوذ کرده و مشکلاتی را ایجاد می کند. بنابراین، کف سرامیکی حمام و توالت را بسیار جدی بگیرید.

برای کشب اطلاعات بیشتر و خواندن کامل مقاله کلیک کنید.

عمرا خانم باشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.