2777
2789
عنوان

شوهرم یهو عوض شده

205 بازدید | 6 پست

همیشه دیر به دیر حموم میرفت، الانم تنبلی میکنه واسه حموم رفتن ولی سعی میکنه به زور هم که شده، ساعت بذاره صبح زود بره حموم

یا مثلا قبلا لباس پاره پوره می‌پوشید برای سرکار، الان یهو دیگه نمیخواد پاره پوره بپوشه و سعی میکنه تیپ بزنه. ادکلن زیاد میزنه(البته اینو عادت کرده قبل بیرون رفتن میزنه حتی اگه با من بره بیرون، اما خب قبلا به محل کارش کمتر میزد، الان زیاد شده) 

بهونشم اینه اونجا همکارهای آقا پشت سر یکی دو نفر گفتن بو میده، میگه نمیخوام پشت سر منم بگن بوی بد میده و فلان. 

به نظرتون برای شخص خاصی(خانوم) اینجوری میکنه یا بخاطر حرف همکارهای مرد اینجوری میکنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چه حرفیه چ خوب که بهداشتش اهمیت میده

آره واقعا چه خووووب ولی خب خواستم نظر شما رو هم بدونم شاید یکی تجربه ای داشته باشه که بهم منتقل کنه. 

اینجور مواقع میدونین دیگه شاخک های خانوما تیز میشه وقتی تغییر یهویی میبینه در مرد اش😂

راست میگه پشت سر آدم حرف میزنن اگه بو بدی

درسته. ولی لباس‌های پاره رو خیلی وقت بود میگفتم بندازم بره جدیدشو بخرم برات، می‌گفت نه همونا واسه کار خوبه(اخه کارشون هم کثیف کاری داره) اما الان یهو دیدم دیگه لباس پاره نمیپوشه، ازش پرسیدم گفت چون زیادی پاره شدن. اما نگاه کردم اصلا فرقی با قبلا نکردن. برداشته لباس آکبندشو از مشنبا درآورده پوشیده🤷🏻‍♀️