2777
2789
عنوان

جاریم اومده میگه

1057 بازدید | 26 پست

چرا ابروی منو پیش مادرشوهرم و پدر شوهرم بردی من با فرزین (اسم شوهرمه) عین خواهر برادریم گفتم لازم نکرده خودش ۳ تا خواهر داره برگشته میگه برو به روانکاو خودتو معرفی کن 

حالا زنگ زده به  شوهرم الکی گریه کرده که چرا زنت ابرومو جلو مامانت اینا برده شوهرمم رفته تیم اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی مگه ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

اینقدر بدم پیاد وقتی میبینن طرف حساسه باز بازی درمیارن، مگه چقدر سخته ادم صمیمیتشو با برادرشوهرش در حد منطقی نگه داره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

تاپیکتو خوندم 

والا مشکل از شوهرته بیشتر 

آرایش که تقریبا دیگه 99 درصد زنها گریم میکنن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

تاپیک قبلیمو بخون

اشتباه کردی حساسیت نشون دادی باید خیلی نامحسوس شوهرتو درست میکردی،اینجوری جاریت مطمعن شده شوهرتم بی میل نیس که تو حساس شدی واسه دق دادن توم که شده میچسبه بهش،اگه جاریت ازت ۲سال کوچیکتره یعنی۱۹سالشه؟

جون مادرت نترکون دیگــــه این خط شوهر عممه😐💔