2777
2789

پول

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ورزشش

فقط ورزش نیس 

تغذیه خیلی مهمه

روزانه باید پروتیین کافی به بدن برسونی 

ضمنا مربی داشته باشی برای مجموعه ای از ورزش ها 

فانکشنال و تی ار ایکس فرم دهنده هستند اما اگه مربی ات خوب نباشه بدتر پت و پهن و گولاخ میشس

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
فقط ورزش نیس  تغذیه خیلی مهمه روزانه باید پروتیین کافی به بدن برسونی  ضمنا مربی داشته ب ...

من تغذیم خوبه وزنم ۶۴ 

میخام هم فرم بدم هم لاغر بشم 

کدومشو پیشنهاد میدین تو باشگاهمون از اینا داره 

درصد چربی باید پایین باشه و روی عضلات کار بشه تا به این فرم دربیاد.اکثر خانومایی که تو سالن بدنسازی ...

من ۶۴کیلوام دارم زومباهم میرم 

الان میخام هم فرم بدم هم لاغر شم و اینکه تو سن رشدم قدمم کوتاه نشه🥲

من تغذیم خوبه وزنم ۶۴  میخام هم فرم بدم هم لاغر بشم  کدومشو پیشنهاد میدین تو باشگاهمون ا ...

مربی مهمه ولی برای هم لاغری هم فرم دهی ترکیب هوازی و قدرتی 

فانکشنال انتخاب خوبیه

من ۶۴کیلوام دارم زومباهم میرم  الان میخام هم فرم بدم هم لاغر شم و اینکه تو سن رشدم قدمم کوتاه ...

زومبا خیلی خوبه چون هوازیه رژیم غذایی درست هم داشته باشی وزنت میاد پایین ولی در مورد فرم بدن بهترین روش استفاده از دستگاه های بدنسازی ولی چون نگران قد هستی حتما با یه مربی کاربلد مشورت کن چون من دیدم که بعضی مربیا حین بدنسازی کلاسای کششی و انعطاف بدن هم میرن

از زمین دامن بیفشان همسفر با ماه باش🌙