2777
2789
عنوان

کاری که زندگیمونجات داد

1286 بازدید | 45 پست

دوستان من بنابه دلایلی سالهاافسردگی شدیدداشتم..حال بدجزیی اززندگیم شده بود..افکارمنفی جزیی ازتاروپودوجودم..درموردشکرگزاری وارتعاش قویی که داره زیادشنیده بودم اینورواونور..یوقتایی بهش عمل میکردم وموقتاحالم بهترمیشد..امادوباره برمیگشتم سرخونه ی اولم...اماازیه جایی به بعدسعی کردم اینکاروهرروزانجام بدم..ومعنی قران روکه میخوندم بارهااین جمله رودیدم که نوشته بوداماانسانهاسپاسگذاری نمیکنندویاکم سپاسگذاری میکنندویه چیزایی توهمین مایه ها..خب خداکه به سپاسگذاری مااحتیاجی نداره..حتمایه چیزی برای ماداشته که به این کارتاکییدشده..الان شایدنزدیک یک ساله که سپاسگذاری میکنم بابت داشته هام..افسردگیم به لطف خداوندخیلی خیلی خیلی بهترشده..وامابرکت های عجیبی اومده توزندگیم که اصلاسابقه نداشت..گفتم تجربه ی خودم روبگم شایدبدردکسی بخوره..واقعامشکل گشاست این کارهم ازنظرمالی هم روحی وروانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم

من خیلی دوست دارم شکرگزاری رو

اما چشمم فقط واسه خودم شوره.به محض شکرگزاری واسه نعمت هایی که خدا واسه من داده اتفاقی میفته.منم بعده شکرگزاری مجبورم یه آیه هست اونو بخونم اونم که دیکه زورم میاد شکرگزاری کنم😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

آره از قدیم گفتن شکر نعمتت افزون کند

کفر نعمت از کفت بیرون کند

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ابجی گلم سلام . چجوری شکرگزاری میکنی؟ منظورم اینه توی دفتر مینویسی؟ 

نه گلم تودفترنمینویسم،مثلامیگم خداوندابابت سلامتیم سپاسگذارم وسه بارالحمدالله میگم،بابت خونه سپاسگذارم الحمدالله الحمدالله الحمدالله،یجایکی ازامامان که حضورذهن ندارم کدومشون بود فرموده بودن بهترین سپاسگذاری برای نعمت گفتن۳بارالحمدالله هست...ازنعمت های کم شروع کنین وهرروزناخوداگاه چیزای بیشتری میادتوذهنتون..مثلاخونه ماشین فرزند

نه گلم تودفترنمینویسم،مثلامیگم خداوندابابت سلامتیم سپاسگذارم وسه بارالحمدالله میگم،بابت خونه سپاسگذا ...

خیلی خوبه ابجی گلم . یه دنیا ممنونم انشاالله همیشه شاد باشی از ته دلت . 

میدونی ابجی چند وقتی هست اصلا حال وحوصله هیچ کاری رو ندارم . حتی کارای خونه .همش میخام بشینم وفکرکنم. دلم هم اینجوری نمیخاد . دلم میخاد پاشم کارای خونه رو انجام بدم ولی اصلا حال و حوصله ندارم . نمیدونم چیکارکنم؟ 

منم خیلی موج‌منفیم.میشه کمکم کنید

عزیزم ازامروزشروع کن،۱۰تاازنعمت هایی که خدابهت داده روبه یادبیاروتشکرکن..هرروز۳تادیگه بهش اضافه کن وتشکرکن..سعی کن فقط به داشته هات فکرکنی..خداخیلی نعمت به ماداده امامامتاسفانه فقط به نداشته هامون زوم میکنیم...خودتومجبورکن هرروزانجامش بدی کم کم متوجه میشی چقدررررراه بازمیکنه توزندگیت