2777
2789
عنوان

کاری که زندگیمونجات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 45 پست

منم از امروز میرم تو فاز شکر گذاری....

خدایا شکرت ک جونم سالم میرم سرکار ی منبع درامد دارم. ممنون ک یاداوری کردی بهم

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
منم از امروز میرم تو فاز شکر گذاری.... خدایا شکرت ک جونم سالم میرم سرکار ی منبع درامد دارم. ممنون ک ...

خواهش میکنم گلم..انجام بده وببین چه راههایی روتوزندگیت بازمیکنه که هرگزتصورنمیکردی..فقط مداومت داشته باش ازکم شروع کن تاخسته وزده نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شیطونه که میخواد شکرگزاری و تو چشمت بد جلوه بده حواست باشه. کار خوب خوبه .

پارسال وقتی کارای خونه رو میکردم یه لحظه گفتم خدایا شکرت که رو پاهای خودمم وپاهام سالمه در کمال ناباوری فرداش ساق پام از وسط شکست ونصف شد الکی الکی ومن همین طور  پام یه ماه تو گچ بود.بعد گفتم خدایا شکرت که کرونا نگرفتیم به خدا باورت نمیشه چندروز بعدش کل خانوادمون کرونا گرفتیم و رو به موت بودیم.دیگه از اون به بعد میترسم شکر گزاری کنم😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه ها یه کار که من میکنم اینه :

شبا یه مهر بر میدارم سرمو به حالت سجده میذارم روش .

به زبون فارسی شکر گزاری حاجتی که هنوز نگرفتند میکنم .

مثلاً خدایا بابت خونه ی عالی که بهمون دادی سپاسگزارم .

تا چهل شب .

وضو هم نمیخواد .

رو به قبله .

ایام پری هم میشه .

پارسال وقتی کارای خونه رو میکردم یه لحظه گفتم خدایا شکرت که رو پاهای خودمم وپاهام سالمه در کمال نابا ...

ایندفعه قبل شروع چله شکرگزاری صدقه بده . 

و روزی یه آیت الکرسی بخون .

شیطونم لعنت کن. 

من ایمان آوردم به شکرگزاری

ایندفعه قبل شروع چله شکرگزاری صدقه بده .  و روزی یه آیت الکرسی بخون . شیطونم لعنت کن.  ...

اصلا دوست ندارم چله بذارم

دوست دارم هر وقت عشقم کشید خداروشکر کنم🥺

آیت الکرسی وصدقه هم انجام میدم.دائم با شیطان درحال جنگم ولعنتش میکنم به خاطر فکرای بدی که به ذهنم میاره.خلاصه اوضاعم داغونه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
پارسال وقتی کارای خونه رو میکردم یه لحظه گفتم خدایا شکرت که رو پاهای خودمم وپاهام سالمه در کمال نابا ...

نباید جمله یا کلمه ی منفی بگی 

به جای اینکه بگی خدایا شکرت که کرونا نگرفتیم 

لطفا بگو خدایا شکرت که سلامت هستیم .

مثلاً به جای اینکه بگی خدایا شکرت که مادرشوهر و دخالت نمیکنه .

بگو خدایا شکرت که مادرشوهرم رفتار عالی با هام داره و درکم میکنه

خدابهت کمک کنه گلم تاحالااینجوریشوندیده بودم

خیلی سخته هر وقت دوست داشتی نتونی شکرگزاری کنی فقطم راجع به خودما.

اصلا درمورد دیگران هیچ اتفاقی نمیفته فقط واسه خودم

نباید جمله یا کلمه ی منفی بگی  به جای اینکه بگی خدایا شکرت که کرونا نگرفتیم  لطفا بگو خد ...

سعی میکنم اما بازم از فکرش تنم میلرزه😢😢😢🥺