2777
2789
عنوان

اول صبحی ی چیز میگم انجام بدین

228 بازدید | 12 پست

اگه میخواین حرفه و مهارت یاد بگیرین انقد تو یوتیوب منظم و به صورت فیلم و کیفیت بالا هس که نگین من خودم اموزش ارایشگری خیاطی نقاشی موسیقی دیدم 

الان سوال میاین میپرسین بله همه گوشی ها یوتیوب دارن و بهتره با فیلت شکن برین.. 

اگه مفید بود ممنون میشم ی دعا برام بکنین.. 🌹🌹🌹

مرسی گلم

انشالله زندگی ب کامت باشه

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات بشم مرسی 😍😍🌹🌹

خواهش گلم😘💓

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد