2777
2789

ترمای اخرم دیشب حساب کردم دیدم این ترم مشروط میشم برا بار سوم مادرم مریضی لاعلاج گرفته معلوم نیس تا کی زنده می مونه سه ترم مشروطی هم احتمالا اخراجه

برم خودمو از ساختمون دانشگاه پرت کنم پایین بلکه تموم شه همه چی چهارسال پیش وقتی ترم اول بودم یکی روز دانشجو همین کارو کرد از شهرستان بلیط گرفت اومد دانشگاه خودشو از طبقه هشتم پرت کرد پایین

اگه مادرم هم نباشه چه دلیلی برای زندگی دارم؟ هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مادرم بدون هیچ دلیلی تو اتاق کناریم رفت برای همیشه حتی بعدی پدرم نه تنها پدری نکرد باهام بدتر هم شد …حتی میخواستم خودم بکشم اما زندگی کردم حتی یکبار ۳ سال پیش جدا شدم بخاطر بچگی که کردم تو سن کم …الان تنها و یکه دارم ادامه میدم دانشگاه وبت نام کردم و رفتم طلاهام فروختم و ماشین خریدم و دارم ادامه میدم نمیدونم چقدر سختی دارم اما میدونم یجایی خدا کمکم میکنه 

هیچ مادری تا ابد پیش بچه ش نمونده ...

مردم ورشکست میشن بدبخت میشن معتاد میشن کارتن خواب میشن همه که خودشونو نمیکشن اتفاقا جنگ جو باش مادرتم هنوز نفس داره تو مطمئنی نمیتونه بیماری رو شکست بده ؟؟؟ قدرت بگیر قدرت ببخش

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
منم مادرم بدون هیچ دلیلی تو اتاق کناریم رفت برای همیشه حتی بعدی پدرم نه تنها پدری نکرد باهام بدتر هم ...

امیدوارم مسیر برات هموارتر بشه خدا مادرتو رحمت کنه😔

هیچ مادری تا ابد پیش بچه ش نمونده ... مردم ورشکست میشن بدبخت میشن معتاد میشن کارتن خواب میشن همه که ...

نمیدونم

اولش فکر میکردیم  خوش خیمه و با عمل خوب میشه دکتر هم همینو میگفت اما جواب پاتولوژی بدخیم بود...

کل امتحاناتمو با استرس و غم دادم اصلا هیچی نفهمیدم چهارتا از اساتید انداختنم مشروط هم میشم ذره ای هم براشون مهم نیس تو چه وضعیتی هستم 

به مادرم چیزی نگفتم ولی میدونم اگه بفهمه حالش بدتر میشه چون هیچوقت نتونستم کاری کنم که بهم افتخار کنه اگه از دانشگاه اخراج شم هم دیگه...

اگه دانشگاه آزادی اخراج نمیشی

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

خدا سلامتی بده به مادرتون 💚🌱...

عزیزم خودکشی چیه  قوی باش  زندگی خیلی خوبه حیفه واقعا گل من  کلی راه هست برای هموار کردن سختی ها 

ولی اینو بدونین راه خلاص شدن خودکشی نیست گل من

در موقع امتحانات نمونه سوالات سالهای قبل رو در بیار بخون .

حداقل ۱۳ رو میگیری 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بعد دخترعمه ی بیچاره من که با یک بچه طلاق گرفته ، شوهرش خیانت کرده هزار بار بهشو خودشم دیابت داره قندش هی بالا پایین میشه بستری میشه مادرشم تصادف کرده فوت کرده رو چی میگی

نی نی سایت سایتِ عَجایِب