2777
2789
عنوان

گرفتن از پوشک

89 بازدید | 9 پست

سلام یه هفتس دخترمو از پوشک گرفتم برا جیشش مشکلی نداره همکاری میکنه ولی پی پی رو نگه میداره تا وقتی مجبور نشه زور نمیزنه تا پی پی کنه انگار میترسه! 

خیلیم بهش فشار میاد ولی حاضر نمیشه کارشو انجام بده تا وقتی ک دیگه نتونه نگهداره خودشو

چیکار باید بکنم ؟ عادیه این رفتارش؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هنوز بچمو از پوشک نگرفتم ولی تو لایو یه دکتری داشت راجع به همین صحبت می‌کرد میگفت اگر بزرگ تر ها واکنش بدی نشون بدن به پی پی بچه اه و پیف کنن یچه حس میکنه اون چیز بدیه خودشو نگه میداره چون اونو از خودش میدونه فکر میکنه شما از اون بدتون میاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره عادیه بچها از مدفوع میترسن ممکنه یبوست بگیره  من دخترم همینجور بود با بدبختی  کاری کرد ...

ای بابا چقد داستان داره این مرحله 

خدایا مرسی🙏❤🙏