2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی می شنوم که میگن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی اقوام‌نزدیکم‌چهل و هفت سالش بوداصلا قید ازدواجو‌زده بود ولی در نهایت یه پسر همه چی تموم باهاش از ...

اره بابا بعضی ت سن بالا ازدواج میکنن شاید خشبختر از اونایی که تو سن کم ازدواج کردن بشن همه که نباید ت سن کم ازدواج کنن هر چ سن بیشتر ادم پخت تر

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
۱همون شخصی که میخواستی پیدا شد؟ من یه سری ویژگی ها میخوام وگرنه کیس خاصی ندارم

بااینکه میخواستم اما اصلا برای خدا تعیین تکلیف نکردم. نگفتم همین. گفتم هرکسی به صلاح خودته خدا. بعدها فهمیدم شخص مورد نظر بسیار متظاهر بوده و.من نمیدونستم و اصلا باهاش خوشبخت نبودم. خدا بهترشو بهم داد. خیلی شاکرم که بینشش رو داشتم که برای خدا تعیین تکلیف نکنم و نتیجمو درست بگیرم

😂😂😂اون وقت اگه همه فامیل و آشنا الاغ باشن چی دیگه آدم بد نیت نیس که با همه قطع ارتباط کنه

فقط بگو تو شوهر کردی چی شد؟

این کاربری چندمم هست همون جواهری در سایت اسبق هستم.نام کاربری رو هم همین جوری زدم فکر نمیکردم قبول کنه .نی نی یارها ناراحت نشینا
۱همون شخصی که میخواستی پیدا شد؟ من یه سری ویژگی ها میخوام وگرنه کیس خاصی ندارم

گل بی خار وجود نداره ، هرکسی نقصی داره 

هیچوقت کسی که با تمام معیارهای ما جور باشه و به قول معروف همه چی تموم باشه ... نیست

کاربر خاموش قدیمی👀ازین که خیلیاتون رو میشناسم ولی شما تاحالا اسم کاربریم هم به چشمتون آشنا نیست😅 تعجب نکنید 😇 من خیلی وقته همراهتونم 🪐 تایپک های مفید تگم کنید ، ممنون 🌱 کم صحبتم!بیشتر دوس دارم ازتون یادبگیرم🙂
بخدا رو یه چیزی خیلی تمرکز کنی ازت فرار میکنه رهاش کن اصلا به ازدواج فکر نکن خودتو به یه کاری مشغول ...

اوکی باشه سعی می کنم دیگه بهش فک نکنم خودمم ترجیحم اینه برای من نشد دیگه غیرفعاله🙂 ولی اگه بتونم بهش فک نکنم حتی اگه خدا هم بیاد بگه الان وقتشه دیگه ازدواج کن عمرا نمیکنم بشه خودکشی هم میکنم ولی دیگه ازدواج نه خیلی فیض بردیم زیادیه این حرف آخر منه دیگه اصلا از خدا در اونصورت نه چیزی میخوام نه صداش می زنم تمام. 

البته جو اطرافمم ایجاب میکنه عروسی داشتیم چند تا جدیدا همشونم عروسا بچه بودن هی گفتن انشالله قسمت تو انشالله قسمت تو 😒 ینی دلم میخواست فوران کنم بگم دیگه این جمله رو به من نگید خواهشا

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

اوکی باشه سعی می کنم دیگه بهش فک نکنم خودمم ترجیحم اینه برای من نشد دیگه غیرفعاله🙂 ولی اگه بتونم به ...

من احساس میکنم جو خیلی تاثیر گذاره کلا دخترایی ازدواج میکنن فکر میکنن فتح خبیر کردن الان دوره زمونه عوض شده  ازدواج یه گزینس تو فامیل و اطرافیان یه جور وانمود اصلا اهل ازدواج نیستی در کل مثل یه دوست میگم قسمت ادم از کنارش رد نمیشه بهترین ادم تو بهترین زمان اوکی میشه 

من احساس میکنم جو خیلی تاثیر گذاره کلا دخترایی ازدواج میکنن فکر میکنن فتح خبیر کردن الان دوره زمونه ...

متاسفانه من دغدغمو لو دادم و وقتی دختر خالم که کلی از من کوچیکتره ازدواج می کنه و دغدغمو میدونه حرفا و خیر خواهیه اینا چیز جالبی نمیشه 

مخصوصا خاله من خاله که نمیشه گفت ولی میخوابه خواب میبینه با خودش میگه احتمالا این به دخترم حسودی کنه دشمنیو آغاز می کنیم😂 

خیلی موقعیت بدیه برام نمیدونم دیگه چه رفتاری میتونم بکنم قدیما حرف ازدواج میشد مامانم گارد میگرفت الان چند مدته برا من شروع کرده انشالا ماشالا گفتن فک کنم اونم از فشاری که بهم وارد میشه و میکنن خبردار شده

متاسفانه من دغدغمو لو دادم و وقتی دختر خالم که کلی از من کوچیکتره ازدواج می کنه و دغدغمو میدونه حرفا ...

یه بار تو جمعشون بودی بگو از وقتی شماهارو دیدم دیگه به ازدواج فکر نمیکنم برای خودم هدفای جدیدی دارم به مامانتم بگو کوتاه نیاد 

یه بار تو جمعشون بودی بگو از وقتی شماهارو دیدم دیگه به ازدواج فکر نمیکنم برای خودم هدفای جدیدی دارم ...

باید یه اتفاقی بیوفته تا بگم از بدشانسیه من داماده هم خیلی اوکیه ینی ایرادی نمیشه گرفت😐🙃

حق دارید تنهایی و بی همدم بودن سخته

منو هیشکی دوس نداره😫🤕 حتی خانوادمم فک کنم ندارن چه برسه به غریبه

دیگه بزرگترینش خدا وقتی از تو خوشش نیاد از بنده هاش چه انتظار

خیلی خیلی سخت درک نمیکنن که

باید یه اتفاقی بیوفته تا بگم از بدشانسیه من داماده هم خیلی اوکیه ینی ایرادی نمیشه گرفت😐🙃

نمیتونی باهشون  ارتباطت کم کنی؟  

من بیشتر دوستام که ازدواج کردن نسبت به مجردی محدود تر شدن مثلا قبلا کوه میرفتیم شوهرشون الان نمیذاره اگه همچین چیزی  بینشون هست از این استفاده کن