2777
2789

تاپیکاتو خوندم همش ناراحتی ازینکه شوهرت بیرونت کرده

وقتی یکی لیاقتت رو نداره و تو ازون بالاتری با تحقیر کردن و نادیده گرفتن تو میخواد تو رو هم سطح خودش کنه. شوهرت چون فهمیده چقدر اذیت میشی هربار بیرونت میکنه. به قول بچه های اینجا به چپت هم نباشه. حتی اگه اومد دنبالت باید پسش بزنی چون زندگی بچه بازی نیس که هروقت خواست بیرونت کنه هروقت خواست بیاد دنبالت

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر خودتو گرم کن. یه برنامه بلند مدت واسه خودت بچین. البته روزای اول چون سخت میگذره سعی کن بری بیرون، پیاده روی، پارک، خرید. فقط همش خونه نباش سعی کن بیشتر بیرون باشی

بعد از چند هفته که حس و حالت بهتر شد واسه خودت برنامه بریز

مثلا برو هنر یاد بگیر. خیاطی، آرایشگاه... یا هم دوباره درس بخون

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

شوهرت اگه واقعا دوست داشته باشه برمیگرده و اگه برگشت و تو هم دوسش داری بهش سخت بگیر. بگوبه شرطی برمیگردم که بریم مشاور

و اگه دوست نداشته باشه و برنگرده همون بهتر که هنوز که بچه نداری ازین زندگی میری بیرون