2777
2789
عنوان

پمپ درد برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4291 بازدید | 79 پست
میگم من هفته 30ام از صبح درد سرشکم دارم دردش هی میگیره ول می‌کنه خواستم ببینم طبیعیه یا خطرناکه

من اصلا درد زایمان طبیعی نکشیدم بدونم مدل دردش چجوریه فقط میدونم سر شکم نیست دردش 

معده درد تو 3 ماه آخر طبیعیه.. 

وقتی درد داری دراز بکش اگه بهتر شدی مشکل خاصی نیست 

من بچه اولم خیلی بالا بود خیلی معده ام اذیت میشد این یکی پایینه از لحاط معده مثل اولی اذیت نمیشم ولی هر بچه دقیقه باید برم دستشویی 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا درد زایمان طبیعی نکشیدم بدونم مدل دردش چجوریه فقط میدونم سر شکم نیست دردش  معده درد تو ...

زایمان طبیعی بگیره  که اصلا نمیتونی بشینی هرکاری کنی دردت آروم نمیشه می‌کشه ب همه جای شکمت

این نیز بگذرد...

ببینین خواهرای گلم زایمان سزارین،طبیعی،بی حسی،بیهوشی هرکاری کنید عوارض داره مگه میشه بارداری یا زایمان بدون عوارض روبدن !برای مادرشد باید بها داد..

این نیز بگذرد...

پمپ درد نیازی نیستا. من خودم قبل زایمانم خیلی راجبش جستجو میکردم. تو اتاق عمل رفتم بهشون گفتم پمپ درد بزارین برام. گفتن پول الکی چرا میخوای بدی تا چند ساعت کمرت بی حسه شیاف و مسکن برات تزریق کنیم درد رو نمیفهمی. دقیقا همین شد. 

پمپ درد نیازی نیستا. من خودم قبل زایمانم خیلی راجبش جستجو میکردم. تو اتاق عمل رفتم بهشون گفتم پمپ در ...

دکترمم زیاد موافق نبود 

دقیق چندساعت بی حس بودی؟ 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰