2777
2789
عنوان

پمپ درد برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4291 بازدید | 79 پست
من که میخوام بگیرم...البته اگر دکتر و بیمارستان باهام همکاری کنن جون تعریفش شنیدم که خیلی درد رو کم ...

دکترم به من نامه داد برم دکتر بیهوشی قبل زایمان گفت با دکتر بیهوشی در مورد پمپ درد هم صحبت کنم

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم به من نامه داد برم دکتر بیهوشی قبل زایمان گفت با دکتر بیهوشی در مورد پمپ درد هم صحبت کنم

ا..‌مرسی که گفتی..منم به دکترم بگم پس که اگر تیازه منو بفرسته پیش دکتر بیهوشی

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦
ا..‌مرسی که گفتی..منم به دکترم بگم پس که اگر تیازه منو بفرسته پیش دکتر بیهوشی

نمیدونم همه دکترا این کارو میکنن یا نه 

زایمان اولم که اورژانسی بود 

گفت این زایمانت چون اورژانسی نیست برو دکتر بیهوشی 

باز من از بی هوشی میترسم میخوام این یکی بی حسی باشه 

آخه شنیدم بخاطر امپولش بعدها کمردرد هم زیاد میگیره ادم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
آخرین سونو چندهفته رفتی وزن نی نی چقد بود  من 34 هفته بودم 2400 بود خداکنه به 3500 برسه

منم همون ۳۴ هفته رفتم که وزن نی نیم ۲۲۰۰ بودش فقط..

هرچی به دکتر گفتم کمه و نگرانم به طور قاطع گفت به هیچ عنوان کم نبست و هرچی گفتم تقویتی و پودر لیدی میل اینا بخورم گفت اصلا نیاز نیست

دیکه منم سپردم به خدا....

باز نی نی شما بهتره وزتش..یعنی شما ۳۴ هفته تمام شده بود که رفتی سونو یا نه توی ۳۴ بودی؟؟

آخرین سونو چندهفته رفتی وزن نی نی چقد بود  من 34 هفته بودم 2400 بود خداکنه به 3500 برسه

میگم من هفته 30ام از صبح درد سرشکم دارم دردش هی میگیره ول می‌کنه خواستم ببینم طبیعیه یا خطرناکه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
میگم من هفته 30ام از صبح درد سرشکم دارم دردش هی میگیره ول می‌کنه خواستم ببینم طبیعیه یا خطرناکه

از معدت نیست؟؟ اخه مبگی سر دلته...

از معدت نیست؟؟ اخه مبگی سر دلته...

خودمم حس میکنم معدمه آخه دیشب معده درد داشتم شربت خوردم بهتر شدم صبح بیدار شدم این درد اومد سراغم

منم همون ۳۴ هفته رفتم که وزن نی نیم ۲۲۰۰ بودش فقط.. هرچی به دکتر گفتم کمه و نگرانم به طور قاطع گفت ...

دکتر سونو هم گفت وزنش خوبه دکتر خودمم گفت درشتم هست تازه به منم چیزی نداد 

34 و 3 روز بودم از حساب سونو از حساب خودم 33 و 3 روز 

حالا سعی میکنم خودم خوراکی هایی که وزن جنینو زیاد میکنه بخورم ولی روزا اشتها ندارم همش خوابم میاد شبا بیشتر میخورم 

دکتر سونو گفت به 3300 میرسه تا دنیا بیاد دارم سعی میکنم به 3500 برسونمش 🤭