2777
2789
عنوان

پمپ درد برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4291 بازدید | 79 پست
خب از زایمان اولیت راضی که بودی پس نشون میده آستانه درد بدنت بالاست یعنی بدنت قویه درد رو کمتر حس می ...

خدا از دهنت بشنوه ان شاء الله همه خانومای باردار بسلامتی و راحتی زایمان کنن صدقه سرشونم من

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
قربونت برم     انشالله ... انشالله دعای قشنگت برای خودتم رقم بخوره    

عزیزمی 🥰🥰🌹

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای تو      

😘😘😍