2777
2789

خالم هر موقع با بچه های گو. هش میاد خونمون خرابکاری میکنن و یا وسیله خراب میکنن یا به دیوار آسیب میزنن یا توری حیاطمون رو آنقدر بهش ضربه زدن که گود افتاده توری که ضایعس اینا مال زمانی بود که تازه توری گذاشته باشیم و نو بود یک ببخشید نگفت تازه خانم اینجا میاد حق نداریم به بچه هایش چیزی بگیم خانم بدش میاد .یا بار بچچش آدامس کوفت کرده بود روی دیوار تازه و نو مون گذاشته که هنوز اثرش هست  

یه بار همه جا رو کثیف میکنن یا از دکور بالا می‌رن جا دستشون میمونه یا یه بار تلویزیون جدید گرفتیم محکم به صفحش ضربه میزدن و اصلا خالم بچه هاشو جمع نمیکنه وقتی هم بهش میگیم میگه جرایم خیلی بیخیال تره تو دلم میگم بیچاره فامیلای جاریت

فقطططط خرابکاری دریغ از یک عذر خواهی .من من میتونم به خالم چیزی بگم ولی خانما هرچقدررررر خواستین تو خونه استراحت کنید و بزارید بچه هاتون تو خونه خودتون هر غلطی می‌خوام بکن ولیی مهمونی تشریف میبرید بچه هاتون رو جمععععع کنید برای آخرین بار .میزبان که نوکر شما نیست .ببخشیدا خیلی عصبانیم ولی مهمون هر صابخونس.....

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد همینو واسه زن داییم بفرستم😮‍💨

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
تو هم بی شعور نباش بچه های ما چه کار دارن به توعنوانتو عوض کن

من که برای همه نگفتم برا خالم گفته یه حرفی زدم من شما چرا به خودت گرفتی😉

من برای عزیزانی گذاشتم که بچه هاتون اذیت میکنن خونه مردم 

شما اگه بچت خوبه به خودت نگیر

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
درسته قبول دارمولی چرا همه چیز توی خونه شما نوئه؟😂

چون بنایی کردیم خونه رو یه جورایی از نو نقشه کشیدیم 

بچه ان دیگه میان بازی میکنن چرا فوششون میدی؟ دوست داشتی بچه های تو وقتی رفتن خونه عمع و خالش شلوغی کردن یکی از بچه های خاله و عمش بیاد فحاشی بکنه بهشون ؟ بیخیال بشید 

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡