2777
2789
عنوان

پمپ درد برای سزارین

4291 بازدید | 79 پست

خانوما من سزارین اولم خیلی درد نداشتم یعنی با شیاف و مسکن هایی که بهم میزدن قابل تحمل بود 

برای سزارین دوم گفتم پمپ درد استفاده کنم دکترم میگه با خودته مسکن برات زیاد تجویز میکنم که تو بیمارستان بهت تزریق کنن

حالا با این حساب نظرتون چیه پمپ درد بگیرم یانه؟ 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زایمان اولم پمپ درد داشتم خوب بود زایمان دومم که سه ماه پیش بود پمپ درد نداشتم البته اتاق عمل فراموش کردن برام بزارن با شیاف درد واصلا نفهمیدم در کل پمپ درد آنچنان چیز خاصی نیست 

این نیز بگذرد...

منم تعریفشو خیلی شنیدم میخوام بگیرم 

اسی میدونی هزینش چقدره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

خانوما بنظرتون بی حسی بهتره یا بی هوشی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
منم زایمان اولم پمپ درد داشتم خوب بود زایمان دومم که سه ماه پیش بود پمپ درد نداشتم البته اتاق عمل فر ...

بی حسی بودی یا بی هوشی

بی حسی بعدشم اصلا سردرد نداشتم 

من بی حسی خیلی میترسم اولی بی هوشی بودم این دفعه هم میخوام بگم بی هوشم کنه 

میگم راسته میگن رد چاقو را حس می‌کنی کلا میگن یه حس زیرپوستی داری هرکاری برات میکنن

من بی حسی خیلی میترسم اولی بی هوشی بودم این دفعه هم میخوام بگم بی هوشم کنه  میگم راسته میگن رد ...

باز من از بی هوشی میترسم میخوام این یکی بی حسی باشه 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰